RAKAMLARLA BEŞİKTAŞ'A İHANET!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Mart 2020, Perşembe

LÜTFEN #EVDEKAL

Gezegen olarak, çok kritik dönemlerden geçiyoruz. Tüm insanlık için, Yüce Yaradan’dan sağlık diliyorum. Yaşlısı-Genci, Kadını-Erkeği, Çoluk-Çocuk bu Milletin her ferdine ayrı ayrı yalvarıyorum. Lütfen, tüm hijyen kurallarına riayet et ve  #EVDEKAL TÜRKİYEM.

Hayatın deli divane koşuşturmasından yırttığımız bu dönemlerin, avantajlarından da faydalanmaya başladım. Fikret ORMAN dönemi boyunca 431 MİLYON TL olarak Yıldırım DEMİRÖREN’den devralınan borcun, nasıl pervasızca 3-4 MİLYAR TL seviyelerine çıkarıldığını yazdım durdum. Şimdide hazır #EVDEKAL mışken, Siyah-Beyazlı camiaya bu İHANETİ detaylandırma vakti…      

710 MİLYON TL GELİRİN ARTSIN ÜZERİNE 330 MİLYONDA ZARAR ET! (Kaynak; BJK Resmi)

Beşiktaş'ın 2013 cirosu 172 Milyon 600 Bin TL. 2018 cirosu ise 882 Milyon 300 Bin TL.  Bu kadar yüksek ciro artışına rağmen, 2018 yılında üzerine birde 336 Milyon TL zarar etmiş Beşiktaş. Lütfen hem hesap uzmanları, hemde İsviçreli bilim adamları bize bu durumu açıklasın.

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN HER GÜN 1 MİLYON TL GİDER, CEBİNİ DOLDURANLARIN HOŞUNA GİDER!

31.12.2018 tarihli konsolide mali tablolara göre, Beşiktaş'ın yıllık finansman gideri 527 Milyon TL olmuş. Yanı Cumartesi ve Pazar dahil, Beşiktaş günlük 1 Milyon 44 Bin TL sadece finansman gideri ödemiş.

Beşiktaş'ın Mali Tablolarında Perdelenmiş Hesaplar Var

Fikret ORMAN ve yönetimi (HER NEDENSE!) ‘Danışmanlık Gideri’ adı altında ne ödeniyorsa bilinsin istenmiyor. 2012 yılında 118 Bin TL olan danışmanlık giderleri; 2013 yılında 1 Milyon 703 Bin TL, 2014 yılında 1 Milyon 860 Bin TL olarak ayrı hesapta gösterilmiş. (TAM 16 KATLIK ARTIŞ!)

2015 Yılından İtibaren Dava ve İcra Giderleri ile Birleştirilerek Kamufle Edilmeye Çalışılmış (Hoş Geldin Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU)

BJK Hukuktan sorumlu yönetim kurulu üyesi ve kendi şirketine ‘Danışmanlık’ faturaları kestiği basında sıkça yer alan Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU’nu hatırladınız değil mi? Bakın kendi beyanına göre, 2015 yılında BJK ile çalışmaya başladıktan sonra neler olmuş? Rakamlar nereden nereye varmış? Şafak bey, BJK Hukuk bölümüne getirilmesinin ardından (Sonrasında Yönetim Kurulu Üyesi Oluyor)

DAVA ve İCRA GİDERLERİ BİRLEŞTİRİLEREK KAMUFLE EDİLMEYE ÇALIŞILMIŞ.

Bu seklide birleştirilen hesabın 2015 miktarı 3 Milyon 506 Bin TL iken, TAM 8 KAT ARTARAK 2018 miktarı 22 Milyon 188 Bin 816 TL olmuş…

Taktir edersiniz ki 7-8 senelik bu talanı, bir yazıda sizlere aktarmam mümkün değil. Nasılsa bir süre daha #EVDEKAL acağım ve dilim, kalemim döndüğünce BEŞİKTAŞLI’ları aydınlatmaya devam edeceğim…

GELECEK YAZI; 

-Yüz Milyonlarca Liralık Factoring Şirketleriyle Dans
-Genel Müdür ve Yarımcılarına Ödenen Korkunç Rakamlar
-BJK Derneği ve A.Ş. Arasındaki Garabet Sözleşme
-53 Milyon Liralık Gider Neden Detaylandırılamıyor (Kamufle)

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki