Ricardo Quaresma Kampa Geliyor!

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Ricardo Quaresma'dan yeni bir hamle geldi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2019, Pazartesi

Tatilini geçirdiği Portekiz’den kulüp yetkililerini arayan yıldız futbolcunun, yeni sezon kampın programını sorduğu ve katılacağını ilettiği bildirildi.

Quaresma, kulüple alacaklarının tahsili konusunda anlaşamamış ve Beşiktaş’la yola devam etme kararı almıştı.

Sezonu 34 maçta 4 gol ve 14 asistle tamamlayan Portekizli futbolcudan, yeni teknik direktör Abdullah Avcı’nın kendisiyle çalışmak istemediğinin konuşulduğu dönemde flaş bir hamle geldi.

Kara Kartal’la 1 yıllık daha kontratı bulunan 35 yaşındaki kanat oyuncusunun, tatilde kulüp personelini arayıp yeni sezon öncesindeki kamp programını sorduğu bildirildi. Ailesiyle Portekiz’de tatilini sürdüren başarılı futbolcunun, kamp dönemine birkaç gün kala İstanbul’a gelip bireysel olarak çalışacağı belirtildi.

Takım Temmuz’da Toplanıyor

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu 3. sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamalarından katılma hakkı kazanan Siyah-Beyazlılar, yeni dönem hazırlıklarına Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak. Önümüzdeki ayın başında yeni teknik direktör Abdullah Avcı’yla birlikte ilk çalışmasını gerçekleştirecek olan Beşiktaş’ın bu kampında Ricardo Quaresma’nın da yer alması...

Orhan YILDIRIM / Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki