Roma'dan Benfica'ya Talisca İçin 154 Milyon!

Beşiktaş’ın 21 milyon Euro’luk (108 milyon TL) opsiyonu kullanma konusunda sezon sonunu beklediği Brezilyalı futbolcu için Roma harekete geçti.
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2018, Cumartesi

Benfica’ya 30 milyon Euro (154 milyon TL) öneren Çizme devi, ek olarak 24 yaşındaki Sambacı’ya kadrosunda yer açmak için düğmeye bastı.

Siyah-Beyazlılar’ın 2 sezonluğuna Portekiz ekibi Benfica’dan kadrosuna kattığı Anderson Talisca’nın sözleşmesi, ay sonunda sona erecek. Brezilyalı yıldızın bonservisini alabilmesi için 21 milyon Euro’luk (108 milyon TL) opsiyon maddesini ödemesi gereken

Kara Kartal’ın, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alma umutlarının son 2 maça bağlı olması sebebiyle bekleyişe geçtiği dönemde Roma atağa kalktı.

İtalya basınında yer alan haberlere göre Çizme ekibinin 30 milyon Euro (154 milyon TL) karşılığında bu transferi bitirmeye yaklaştığı kaydedildi.

Becker, İtalyan vatandaşı olacak 

Roma yönetiminin, kadroda Avrupa Birliği dışından oyuncular için ayrılan kontenjanın dolu olması sebebiyle Anderson Talisca’ya yer açabilmek için düğmeye bastığı belirtildi. İtalya’da yayım yapan Il Tempo gazetesi, Serie A temsilcisinin Talisca’ya kontenjan açmak için kaleci Alisson Becker’i İtalyan vatandaşlığına geçirmeye çalıştığını yazdı. Gazete, Brezilyalı file bekçisi için vatandaşlık sürecinin çok önceden başlatıldığını ve yakında biteceğini duyurdu.

Tam 4 takım peşine düştü

Beşiktaş formasıyla bu sezon çıktığı 45 karşılaşmada 19 gol ve 5 asistlik performans sergileyen Anderson Talisca, Kara Kartal’daki istikrarlı görüntüsü sebebiyle Brezilya Milli Takımı’na davet edilmişti. Brezilya Teknik Direktörü Tite’nin gelişimini yakından takip ettiği 24 yaşındaki futbolcuyla; Manchester United, Liverpool ve Everton’ın da ilgilendiği bildirildi.

Fanatik

Etiketler: Roma   Benfica   Talisca   Manu   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki