ROSİER HAFTANIN 11'İNDE!

Fransız gazete, geçtiğimiz haftanın en iyi 11'ine Valentin Rosier'i de yer verdi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Mayıs 2021, Salı

L'Equipe Gazetesi Geçtiğimiz Haftanın En İyi 11'ine Valentin Rosier'i de Yer Verdi

Sadece Fransız oyunculardan kurulu bir 11 hazırlayan gazete, kaleye Lafont, defansa Valentin Rosier, Zouma, Marchand, Hernandez, orta sahaya Soumare, Louza, Mara, Griezmann, forvete Haller ve Ben Yedder'i yazdı.

CYLE LARİN'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR;

Beşiktaş'ın ve Süper Lig'in en formda isimlerinin başında gelen Larin, bugün idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Atiba ile ilgili sorulan soruya Larin; ''Atiba benim kariyerimde çok önemli bir yere sahip. Buraya gelmemde yardımcı oldu. Saha dışında da bana baba gibi davranıyor. Hayatım her anında bana çok önemli etkisi olan birisi." şeklinde yanıt verdi

-Taraftarlar konusunda ise ''Taraftarlarımızı çok özledim. Onların olması performansımıza da olumlu yansıyordu.'' biçiminde yorum yaptı.   

-Bir diğer soru ise gol krallığı ile ilgiliydi. Kanadalı; ''Ben gol atmaya devam edeceğim. Şampiyon olmak, gol kralı olmaktan daha önemli. Sahadayken benim nerede oynadığım fark etmez. Her yerde gol atarım.'' şeklinde cevapladı.

'ŞAMPİYON OLMAYI HAL EDİYORUZ!'

-Bir idolün var mıydı leklindeki soruya; ''Benim idolüm Drogba. Çocukken onu izliyordum. Onu hareketlerini yapmaya çalşıyordum. Takım iyi oynadığı zaman ben de iyi oluyorum. Sezon başından bu yana iyi olmak için çok çalışıyorum. Hatay maçındaki gol sevincim, maçı bitirdiğimiz yönündeydi. Umarım en kısa sürede ligi de bitiririz. Neden şampiyon olmayı hak ettiğimizi herkes Galatasaray karşısında bu hafta sonu görecek" şeklinde konuştu.

Etiketler: Rosier   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki