Ryan Babel ''Feyenoord'a Gitmiyorum!''

Uzun süredir adı ülkesinin önde gelen takımlarından Hollanda temsilcisi Feyenoord’la anılan Ryan Babel, transfer haberlerine noktayı koydu ve “Merak etmeyin, Feyenoord kulübüne gitmeyeceğim” açıklamasını yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2018, Cuma

Hollanda’nın önemli ekiplerinden biri olan Feyenoord, bir süredir Beşiktaş’ın yıldızlarından Ryan Babel’le ilgileniyordu.

Feyenoord, Babel’e yıllık 2 milyon Euro’dan 2+1 senelik bir kontrat teklif etti. Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in en önemli oyuncularının başında gelen Babel’in ise bu teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Dedikoduları bitirdi 

Hatta tecrübeli futbolcu, Siyah- Beyazlı futbolseverlerin sosyal medya üzerinden transferle ilgili sorularına yanıt verip, dedikodulara da bir bakıma son vermiş oldu.

31 yaşındaki kanat oyuncusu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Merak etmeyin, Feyenoord kulübüne gitmeyeceğim” mesajını gönderdi ve takımdan ayrılmayacağının sinyallerini vermiş oldu. Sezonun genelinde başarılı bir performans ortaya koyan Hollandalı yıldız, bu sezon 44 karşılaşmada rakip filelere 14 gol atarken, 6 da asist yaptı. 

Fanatik

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki