Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan 3.2 Milyon Dolar Komisyon Aldı İddialarına Cevap Geldi!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan, Atilla Türker'e cevap...
Haberin yayılanma tarihi:20 Haziran 2019, Perşembe

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atilla Türker'in "Beşiktaş'ın 10 Milyon Dolarlık çekini Kuzu Grup A.Ş. CEO'su Özen Kuzu'ya verdi." yönündeki iddialarına cevap verdi. 

Mahmutyazıcıoğlu, 4 ayrı dava açtığını belirtti. 

"BEN 4 AYRI DAVA AÇTIM. FİKRET ORMAN DA DAVA AÇTI"

“40 defa söyledim, artık daha fazla söyleyecek bir şey kalmadı. Haber başlığında belgeler var diyor, haberin sonunda konuyla alakasız belgeler var. İnsanlarda “belgeli haber veriyorum” algısı yaratmaya çalışıyor. Olmayan şeyler yazıyor. Sonra iddia bunlar diyor. Kulüp yalanlıyor, diğer muhattap şirket yalanlıyor, ben yalanlıyorum. Ama bu şahıs yazdığı haberle kalıyor.  Ayrıca aynı şahıs, kendisine dava açılmadığını yazıp duruyor. Beşiktaş Kulübü, dernek statüsünde. Dernek, hakaret ya da iftira davası açamaz. Dernek, haberi yalanlar. Haberin içinde iftiraya uğrayanlar dava açar. Ben 4 ayrı dava açtım, Fikret Orman da dava açtı. Hala hukuki süreç devam ediyor.

"NE İSTİYORSA SORUN, CEVAP VERECEĞİM"

Kendisini istediği kanalda, istediği saatte yayına davet ediyorum. Daha önce bu teklifi aracılarla yapmıştım, kabul etmedi. Bir kez daha herkesin bileceği şekilde söylüyorum.İstediği yerde, istediği şekilde, canlı yayında, ne istiyorsa sorsun. Cevap vereceğim. Takdiri de kamuoyuna bırakalım.

Futbol Arena

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki