'Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun FETÖ’cü Resul Yıldırım’la İrtibatı Var!'

Star gazetesi yazarı Ersoy Dede köşesin de Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Atalay Demirbaş ve loca tartışmasını başka bir boyuta taşıdı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Temmuz 2019, Salı

Star gazetesinde ki köşesinde Beşiktaş yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun  eski HSYK üyesi FETÖ’cü Resul Yıldırım’la irtibatı olduğunu iddia eden Dede, görüşmelerin de saptanmış durumda olduğunun altını çizdi.

İşte yazısının bir bölümünde yer alan o iddialar...

Loca Tartışması Büyüyünce, Çarşı/Pazar Karıştı

Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasız günlerinde Beşiktaş stadında locadan izlediği maç resmen bir skandallar zincirinin tetikleyicisi oldu.

Locanın sahibi Atalay Demirbaş hem Beşiktaş’a hem de locasını Ekrem İmamoğlu’na veren Kuzu Grup ve onun avukatı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na savaş açmış durumda.

Son olarak Atalay Demirbaş, Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 3 Milyon 200 Bin Dolar menfaat sağlayabilmek için, Beşiktaş Kulübü’ne ait olan toplam 10 Milyon Dolarlık çeki, Özen Kuzu’ya verdiğini iddia etti.

Kuzu Grup’la Mahmutyazıcıoğlu’nun dostluğu Bakırköy belediyesindeki yolsuzluk iddialarıyla başladı.

Şimdi bütün yolu birlikte yürüyorlar. Bu son iddiayı da gazeteci Atilla Türker kaleme aldı. Türker’e göre bu garip alış/veriş nedeniyle Beşiktaş’ın milyonlarca doları buhar oldu. Şimdi ise bambaşka bir iddia konuşuluyor. Buna göre, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski HSYK üyesi FETÖ’cü Resul Yıldırım’la irtibatı var. Ve görüşmeleri de saptanmış durumda...

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki