Sağ Beke 3 Aday!

Beck ile yolları ayıran Siyah-Beyazlı takımda Gökhan Gönül iyileşene kadar 3 oyuncu bu boşluğu dolduracak.
Haberin yayılanma tarihi:01 Eylül 2017, Cuma

Güneş; Medel, Necip ve Atiba üzerinde duruyor.

Beşiktaş'ta performansından bir türlü memnun kalınmayan Andreas Beck'le yollar kesin olarak ayrıldı. Bu gelişmenin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'in Gökhan Gönül iyileşinceye kadar 3 isim üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında. Tecrübeli hocanın zaman zaman sağ bekte oynattığı Adriano'yu bu mevkide düşünmediği Medel, Necip ve Atiba Hutchinson isimleri üzerinde durduğu gelen bilgiler arasında. Daha önce bu mevkide birçok kez oynayan Medel birinci favori durumunda.

NATİFİ ÇOK

Şenol Güneş'in takımda bir joker gibi gördüğü Necip Uysal da adaylar arasında yer alan başka bir oyuncu. Necip'in dışında ön libero olarak görev yapan Atiba da sağ bek adayları arasında. Atiba sağ bek olduğu zaman da onun bıraktığı yeri Medel'in doldurması planlanıyor. Gökhan Gönül'ün iyileşmesi durumunda ise tecrübeli futbolcu yeniden sağ bekteki görevine dönmüş olacak.

​ANDREAS BECK RESMEN STUTTGART'TA

BEŞİKTAŞ Alman oyuncusu Andreas Beck'i Stuttgart'a sattı. 2 milyon Euro bonservis bedeliyle satılan 30 yaşındaki futbolcunun yeni takımı Stuttgart, transferi sosyal medya hesabında duyurdu. Beck, Beşiktaş'ta oynadığı 2 sezonda da şampiyonluk yaşamıştı.

Takvim

Etiketler: Sağ bek   Adriano   Medel   Necip   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki