Sahada Hiçbir Şey Yapmayanlar Vardı!

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2017, Pazartesi

BU satırlar yazılırken maç 1-1 devam ediyordu. Tamamen skordan bağımsız olarak dün Beşiktaş’ın 10 kişi kalmış Kayserispor karşısında ne oynadığı futbolu ne de gösterdiği kazanma iradesini sanıyorum kimse beğenmemiştir. 

SAHADA hiçbir şey yapmayan bazı oyuncular varken teknik direktör Şenol Güneş, 10 kişi Kayserispor karşısında değişikliklerde neden bu kadar geç kaldı, anlam vermek mümkün değil.

QUARESMA ligde hiçbir deplasmanda  iyi futbol oynamadı, dün de kayıplardaydı. Cenk Tosun yine stoperlerin kucağında hareketsiz bir günündeydi. Böyle oynadığı zaman, hareketsiz kaldığı zaman, performansı son derece yetersiz. Mutlaka stoperlerin kucağından kurtulacak koşuları yapması ve daha hareketli olması şart.

ZORLAMAYA ÇALIŞAN SADECE RYAN BABEL’Dİ

OYUNA sonradan giren Talisca isteksiz bir görüntü verdi. Zorlamaya çalışan sadece Babel’di. O da yeterli olmadı.

BEŞİKTAŞ ikinci yarının tamamını 11’e 10 oynadı ama rakibin bir kişi eksik olduğunu hissettiremedi. Açıkçası bu kadar önemli bir maçta F.Bahçe ve G.Saray kazanmışken 11’e 11 maç beraberlikle sonuçlansa bu normal karşılanabilirdi. Ama 10 kişi kalmış bir rakip karşısında Beşiktaş’ın almış olduğu sonuç ve oynadığı futbol, çok büyük bir hayal kırıklığı. Üstüne üstlük bu takımın tamamı Şampiyonlar Ligi’nde dinlendirildi. Bence özellikle Negredo daha fazla süre almayı hak ediyor. 

KAYSERİSPOR içinse şunu söyleyelim. Organize, disiplinli ve mücadeleci bir takım. Sonuç ne olursa olsun puanı hak ettiklerini vurgulamak lazım... 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki