''Şampiyonlar Ligi Uzak Değil!''

Beşiktaş başkanı Fikret Orman, Galatasaray yenilgisi sonrasında Şampiyonlar Ligi için son ana kadar pes etmemeleri gerektiğini takımla paylaştı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mayıs 2018, Çarşamba

Galatasaray yenilgisi Beşiktaş’ta büyük bir yıkıma neden oldu…

Pek çok futbolcu şampiyonluğun kaçtığını gözyaşlarıyla kabul etti. Başkan Fikret Orman ise takımın üzerine çöken kara bulutları dağıtmak için kolları sıvadı.

İlk etapta Şenol Güneş’le bir toplantı yaptı…

Derbiden sonra basın toplantısında yansıttığı havanın takımı etkilediğini, böyle devam etmemesi gerektiğini söyledi. Sadece kendisinin değil tüm Beşiktaş camiasının desteğinin kendisiyle olduğunu söyledi.

Başkan futbolcularla da bir konuşma yaptı.

Şampiyonlar Ligi’nin değişen formatına dikkat çekti. Orman, ''ligi ilk iki veya ilk üçte bitirirsek Şampiyonalar Ligi şansımız devam edecek. Galatasaray’ın durumunun ne olacağı belli değil. Hem Şampiyonalar Ligi’nin formatı da değişti. Ön eleme hakkı kazanırsak belki 2 ön eleme oynayacağız. Ama son iki sezonda topladığınız puanlarla seri başı olmayı hakkettiniz. Bir de ön elemede İngiltere, İtalya, İspanya ve Almanya’dan takımlar olmayacak. Yani Şampiyonalar Ligi hiç de o kadar uzak değil. Geri çekilmek yok. Teslim olmak yok'' sözlerini kullandı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki