Şampiyonluk Kozu Artık Bizde!

2-0'lık Trabzonspor galibiyeti sonrası Siyah-Beyazlı camiada genel görüş böyle...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mart 2018, Çarşamba

Kartal kalan 10 haftada sadece 2 kez İstanbul dışına çıkacak.

Camia İstanbul’daki Başakşehir ve G.Saray deplasmanlarını ‘En kritik viraj’ olarak görüyor. Takımın ‘final tecrübesi’ bu kritik virajlar için avantaj olarak değerlendiriliyor.

ŞUBAT ve mart döneminde sezonun en kritik maçlarına çıkan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde ilk randevuda deplasmanda Bayern Münih’e 5-0 kaybedip, büyük oranda havlu attı.

Kupada F.Bahçe’ye karşı evinden 2-2 beraberlikle ayrılan Kartal, bu kulvarı da fazla önemsemiyor. Beşiktaş’ın bu dönemde ligde F.Bahçe ve Trabzonspor’a karşı aldığı galibiyetler ise en çok önemsenen lig yarışında, dönüm noktası olarak görülüyor. Siyah-Beyazlı yöneticiler 2 maçtan alınan 6 puanla şampiyonluk yolunun sonuna kadar açıldığı görüşünde. 

RAKİPLERLE OLAN MAÇLAR FIRSAT 

Camianın bu konudaki inancını pekiştiren en önemli faktör ise fikstür avantajı. Beşiktaş kalan 10 maçın 6’sını kendi sahasında oynayacak. Kalan 4 deplasmandan 2’si yine İstanbul’da Başakşehir ve Galatasaray’la. Şampiyonluk yarışında Kartal’ın en önemli rakibi olan iki takımla oynanacak maçlar avantaj olarak görülüyor. Beşiktaşlı yöneticiler, “Bu maçlar bize kendi göbeğimizi kesme fırsatı veriyor. İkisini de kazandığımız takdirde hedefe ulaşmamız da kolaylaşacak” düşüncesinde.

Beşiktaş kalan 10 haftada sadece Akhisar ve Osmanlı deplasmanına çıkacak. 

BAŞKAN ORMAN DA DEVREYE GİRDİ 

Siyah-Beyazlı camianın şampiyonluğa inancını artıran bir başka faktör de takımın son dönemdeki yükselen formu. Şampiyonlar Ligi’nden artık umudunu kesen Siyah-Beyazlılar, bütün enerjilerini lige verdiklerinde çok daha iyi bir görüntü ortaya koyacaklarına inanıyor. Yönetim de bu konuda seferberlik haftalarına giriyor. Başkan Fikret Orman, bu hafta içinde personelin maaşlarının kalan bölümünü ödeyecek. Bunun yanında çeşitli yemekler ve toplantılarla motivasyon da üst düzeye çekilecek.  

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki