Sarpsborg Zaferi Derbiye Yansır!

DÜNYA, Beşiktaş’ın Norveç ekibi Sarpsborg deplasmanında 2 farklı geriye düşmesine rağmen, 3-2 kazanmasını konuşurken, yönetim de tablodan çok mutlu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2018, Cumartesi

“Sarpsborg’tan 2-0, 3-0 kazanarak dönseydik bu kadar etkisi olmazdı. 2-0 geriye düşüp maçı çevirmemiz camiaya da takıma da büyük moral oldu. Bu derbide de sahaya pozitif şekilde yansıyacaktır.”

Norveç dönüşü, herkes uykusuz ama coşkuluydu. Uzun yolculuk ve ağır hava şartlarına rağmen Siyah-Beyazlı yöneticiler bir yorgunluk hissetmediklerini söylediler. Hatta bu yaşananların derbiye pozitif etkisi olacağından kimsenin kuşkusu yok. Galatasaray derbisi zirve yarışında Beşiktaş’ın varlığını hissettirmeye başlayacağı maç olarak görülüyor ve galibiyetten başka bir ihtimalden söz etmek bile istemiyorlar. İşte Beşiktaş yönetiminin bu maçla ilgili görüşleri.

BU ŞARTLARDA KOLAY DEĞİLDİ

Biz Norveç’ten farklı bir galibiyetle dönseydik, 2-0 veya 3-0 kazansaydık bu kadar etkisi olmazdı. Geriden gelmek çok anlamlıydı. Elde edilen başarı camiamıza büyük moral getirdi. Ümraniye’den çıkışımızla, Sarpsborg’a varışımız tam 8 saat sürdü. 4 saat uçak, 2 saat de otobüs yolculuğu yaptık. 2 saat de aktarmalarda geçti. Hava şartları çok ağırdı, saha da bizim alışkın olmadığımız bir sentetik sahaydı. Kar ve yağmur yağıyordu. Bütün bu olumsuzluklara karşın takım iyi bir iş çıkardı. Hepsini maç sonunda gönülden tebrik ettik. Bunu sonuna kadar hak ettiler.

16-17 YAŞINDA GENÇLERLE GİTTİK

Bu maçın derbiye de pozitif yansıyacağına inanıyoruz. Oradan mağlup dönmek Beşiktaş için çok olumsuz bir ortam yaratırdı. Ama şimdi moralimiz çok yüksek. Oraya 16-17 yaşında gençlerle gittik. 4 tane genç oyuncu götürdük. Bu da camiadan çok olumlu tepkiler aldı. Dorukhan, Güven, Fatih, Alpay, Mercan gibi gençler geliyor alttan. Yavaş yavaş şans bulmaya başladılar. Lens’in yerine Erdem diye bir çocuk girdi. Ama 1 dakika, ama 2 dakika. Bu Türk futbolu için çok pozitif bir gelişmedir.

Akşam

Etiketler: Salzburg   UEFA   derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki