Şaşırmamak Gerek...

Cem DİZDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:13 Aralık 2019, Cuma

Ülke, ‘’borçlanma sınırının yükseltilmesi’’ni tartışırken, çoğunluğun dilinden ‘’ülke puanı’’ düşmezken genç oyunculu bir kadro sahada!

Yani ülkede bu zamana kadar inanılması istenenlerin tersi bir durum. Tıpkı Basel karşısındaki Trabzon gibi.. Ve oyun hücum etkisi düşükse de ilk yarıda dengede. Yani, ‘’garanti oyuncular’’dan çok da geride değiller. Ancak atletizm ve oyun bilgisini ikinci yarı öne koyan Wolverhampton vites yükseltip bir de en etkili ismi Diogo Jota’yı sahaya atınca direnç kırılıyor ve Beşiktaş dağılıyor.

Şaşılacak Bir Durum Yok

Ülkemizin futboldaki yolu uzun ama bu uzun yolu yürümek için adımları planlamak gerek. Bu denli yanlışın yapıldığı bir ülkede bu tür kayıpların sıklıkla yaşanmasına şaşırmamak gerek. Milli takımın yolu takımlarımızın yolu olmalı.

Gecenin Sorusu

O kadar da önemli değil ama Beşiktaş kaptanının Necip değil de Lens olmasını nasıl açıklamalı? Necip’in küslüğü mü yönetim tercihi mi?

Maçın Starı

Wolves’ten Diogo Jota. Oyuna girdi ve maçın gidişatını takımı lehine çeviren en önemli isim oldu.

Maçın Olayı

Takımları gruptan çıkmış. Liglerinde orta sıralardalar. Yarın iş günü. Saat 22.00 civarı stattan çıkıp eve gidecekler ve tribün tıklım tıklım... Kültürel farkı ve oyuna yaklaşımı kavrayabiliyor muyuz?

Kısa Mesaj

Beşiktaş ligde kazanıyor ama birçok takım gibi onların oyunu da ciddi sallantıda. Bakalım ligin ikinci yarısı neler getirecek?

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki