SEÇİM ATEŞİ YANDI!

Beşiktaş, seçim havasına girmeye başladı.
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2019, Cumartesi

Kulüp üyeleri, Fikret Orman'ı Yıldırım Demirören dönemiyle ilgili ve son zamanlarda maddi gelir-gider dengesizlikleriyle ilgili terletecek.

YILDIRIM Demirören dönemi için yaptırılan denetlemenin raporunun 50 aydır açıklanmamasına kadar bir çok detay ile Beşiktaş'ta muhalefet ve Başkan Fikret Orman'ı karşı karşıya getirecek. Siyah-Beyazlı bazı kulüp üyeleri, yönetimin bütün çağrılara rağmen cevapsız bıraktığı soruları bu defa resmi başvuru ile sormaya hazırlanıyor.

İşte muhalefetin beklentileriyle birlikte akıllara gelen sorular:

1-Yıldırım Demirören dönemine dair 2008'de alınan ibra kararını bozan mahkemenin Yargıtay tarafından onanması sonrası Fikret Orman yönetimi, yasal haklarını kullanıp tazminat sürecini başlatacak mı?

2-Ernst&Young şirketine ciddi bir ücret ödenip bu hizmet alınmış olmasına rağmen rapor neden uzun süredir açıklanmamıştır?

3-Loca ve VIP koltukların satılması, sermaye artırımları, hisse satışlarına rağmen borcun stat inşaatından dolayı arttığı söylemenin detayları neler?

4-Mario Gomez transferinden elde edilmesi gereken 3.5 milyon Euro’nun gelirin akıbetinin neden hâlâ belli değil?

5-Menajerlere ödenen komisyon bedellerinin açık ve net şekilde kamoyu ile paylaşılmamasının sebebi ne?

6-Tüzüğe aykırı olarak yapılan üye alımlarının akibeti hakkında resmi açıklamanın ivedilikle yapılması ve haksız yere 2 yıldır bekletilen üyelik başvurularının karara bağlanması

7-Kulübün içindeki borç yükünün nasıl azaltılacağı hakkında yönetimin varsa hazırladığı mali çıkış raporunun üyelerle paylaşılması.

8-Fulya Süleyman Seba Projesi ile ilgili bahse konu Aşçıoğlu İnşaat ile olan sözleşme maddelerinin yerine getirilip %67–%33 tespitinin dava açılarak uygulanması için karar alınması.

Sözcü

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki