Sen Taraftara Pankart Parasını Sorarsan Onlarda Sana 'Paralar Nerde' Diye Sorar!

Erman TOROĞLU, Beşiktaş ve Fikret ORMAN’a dair önemli açıklamalarda bulundu…
Haberin yayılanma tarihi:21 Kasım 2018, Çarşamba

Aziz 1 Gitti, Aziz 2 Geldi.

Sen taraftarın 30 TL'lik pankartlarına "Parayı nereden buluyorsunuz da yapıyorsunuz" dersen onlar da sana "Fikret paralar nerede" der.

Aziz Yıldırım 2 geldi. Hiç farkı yok. Ama görüntüde ömrü kısa sürecek. Cebindeki 3 kuruş parayı maça girmek için harcayan seyirciyi hakir görürsen 30 TL'ye 40 TL'ye yapılan pankartlar için "Bu paraları nereden buluyorsunuz" dersen onlar da sana "Fikret paralar nerede" derler. 

Bizim seyircimiz var, size isyan eder. Benim seyircim var, bağırdı mı sizi çok korkutur. Eskisi yenisi bir Benim seyircim var, yarın seçimlerde sana oy vermez gibi tehditlerle işi götürenlerin maskeleri yavaş yavaş düşüyor görüyorsunuz. 

Bazı defoları yazan gazetecileri şerefsizlikle, haysiyetsizlikle suçlayanlar onları mahkemeye vereceğiz diyenler, evraklar ortaya çıktıkça yaptıklarını anlatmaya başladılar.

Gizli kalanlar yok mu? Var. Onlar da çıkacak. İşin enterasan tarafı şu. Bu büyüklerde de var küçüklerde de. Gelecek olan başkan ve yönetimin tek cümlesi şu: Eğer yönetime gelirsem geçmiş dönem ve dönemler hakkında hesap soracağım. Aynı haltı yiyorlar Ama geldiklerinden sonra görüyoruz ki bırakın hesap sormayı aynı haltı onlar yemeye başlıyorlar. Enteresandır zeytinyağı gibi de üste çıkmaya çalışıyorlar. Bu kulüpleri yıllarca borca sokanlar sıkıştıklarında yandım Maliye Bakanım, yandım Başbakanım diye onların kapılarına gidip yalvarıyorlar.

Ondan sonra da utanmadan diyorlar ki: Siyaset bize karışıyor.

Adam ol da siyaset sana karışma cesaretinde bulunamasın. Mali olarak futbolcuların parasını ödemeyenler ve ödeyemeyenler, futbolcuların sonunda kuklası oluyorlar. Futbolcular onları şamar oğlanı gibi kullanmaya başlıyorlar.

Fikret Orman'ın Divan'daki konuşmasının bir kısmını dinledim.  Hep şunu söyledi. "Biz bu duruma neden düştük?" Allah, Allah. Zaten taraftar soruyor "Neden düştük biz bu duruma" diye. Sen de taraftara soruyorsun, olacak iş değil. Biz bu duruma niye düştük sorusuna cevabı verecek ilk adam sensin. Ama o Beşiktaş camiasına soruyor..

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki