Sen Teyze Oğlusun İncitme Yazıktır Camianı! İSTİFA

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı 22. hafta maçında, Mersin Bş. Bld. takımına 84-69 Mağlup oldu.
Haberin yayılanma tarihi:18 Mart 2016, Cuma

Siyah-Beyazlılar BJK Akatlar Arena’da oynanan karşılaşmaya; Sandra Viana, Cappie Pondexter, Şaziye İvegin Üner, Jelena Milovanovic, Luca Ivankovic ilk 5’iyle başladı.

 
Karşılaşmadaki ilk sayılarımız Şaziye İvegin Üner’in 3 sayılık isabetiyle geldi. Rakibimizin yıldız forveti Angel McCoughtry maça çok sıcak başladı ve arka arkaya isabetler buldu. Çeyreğin ortalarına gelinirken Mersin Bş. Bld. hücum temposunu yükseltti. Rakibimiz Angel McCoughtry ile oyunu yönlendirerek aradaki sayı farkını açtı.  Mersin Bş. Bld. ilk çeyreği 26-17 önde tamamladı.
 
Mersin Bş. Bld. 2. çeyreğe de ritimli giren taraf oldu. Rakibimiz çeyreğin başında tempo üstünlüğünü korudu ve sayı farkının erimesine izin vermedi. Angel McCoughtry’nin skorer oyunu bu çeyrekte de devam etti. Angel hücum performansıyla Mersin Bş. Bld’yi taşıdı ve ilk yarı itibariyle 29 sayı üretti. Rakibimiz soyunma odasına 45-33 önde gitti.
 
Ekibimiz 3. çeyreğe de tutuk başladı. Çeyreğin başında organize olmakta ve üretmekte zorlandık. Bu çeyrekteki ilk sayılarımız Cappie Pondexter’ın faul çizgisinden bulduğu isabetlerle geldi.  Rakibimiz oyun ve tempo üstünlüğüyle aradaki sayı farkını açtı. Mersin Bş. Bld. final periyoduna 68-48 üstünlükle girdi.
 
Mersin Bş. Bld. final periyoduna vites düşürerek girdi. Bu çeyrekteki ilk sayılarımız Luca Ivankovic’ten geldi. Çeyreğin ortalarına gelinirken rakibimiz oyunu kontrol etmeye devam etti. Siyah-beyazlılarımız bu çeyrekte de oyunun içine giremedi. Maçın son bölümünde 2 ekipte karşılıklı isabetler buldu. Mersin Bş. Bld. maçı 84-69 kazandı.
 
Ekibimizde; Cappie Pondexter 18 sayı, 7 asist, 3 ribaundla, Şaziye İvegin Üner ise 17 sayı, 6 ribaundla, Luca Ivankovic ise 9 sayı, 5 ribaundla oynadı.   

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki