SENİ İLGİLENDİREN BİR DURUM YOK TEYZEOĞLU BASKETBOL TAKIMI YİNE MAĞLUP

Beşiktaş Sompo Japan, Süper Toto Basketbol Ligi’nin 15. haftasında Demir İnşaat Büyükçekmece ile karşılaştı. Rakip takım maçı 86-76 kazandı.
Haberin yayılanma tarihi:09 Ocak 2016, Cumartesi

Siyah-beyazlılar Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya; Engin Atsür, Randy Culpepper, Tremmell Darden, Lamont Hamilton, Maciej Lampe ilk 5’iyle başladı.

 Karşılaşmadaki ilk sayılar Maciej Lampe’nin pota altı isabetiyle geldi. Maçın başında Maciej Lampe’nin alçak post oyunlarıyla skor üretmeye çalıştık. Rakibimiz ise eski oyuncumuz Erik Murphy ile etkili oldu. Çeyreğin ortalarına gelinirken dengede bir oyun vardı. 2 ekipte ilk çeyrek itibariyle erken atış tercihlerinde bulundu ve tempoyu artırmaya çalıştı. İlk çeyreğin sonunda karşılıklı isabetler vardı ve oyundaki denge bozulmadı. İlk çeyreği 22-21 önde tamamladık.
 
2. çeyrekteki ilk sayılarımız Lamont Hamilton’ın 3 sayılık isabetiyle geldi. Çeyreğin başında 2 ekipte 3 sayılık isabetlerle skor buldu. Lamont Hamilton-Cenk Akyol ikilisi 2. çeyreğe oldukça iyi girdi ve hücumumuzu taşıdı. Rakibimiz ise skorer gardı Michael Roll’un isabetleriyle cevap verdi. Çeyreğin ortalarına gelinirken potadan uzaklaştık ve hücumdaki ritmimiz bozuldu. Çeyreğin son bölümünde rakibimiz gardı Erving Walker önderlğinde bir seri yakalayarak öne geçti. Çeyreğin sonunu iyi oynayan Demir İnşaat Büyükçekmece soyunma odasına 42-36 önde gitti.
 
3. çeyrekteki ilk sayılarımız Randy Culpepper’ın faul çizgisinden bulduğu isabetle geldi. Çeyreğin başında Maciej Lampe’nin bire birleriyle üretmeye çalıştık. Rakibimiz 3. çeyreğe oldukça ritimli girdi ve Michael Roll önderliğinde hücumda aktı. Demir İnşaat Büyükçekmece bu çeyrekte ikili oyunlardaki zaafiyetimizi iyi değerlendirdi. Çeyreğin son bölümünde ekibimizde Muratcan Güler devreye girdi ve arka arkaya bulduğu 3 sayılık isabetlerle oyuna denge getirdi. Demir İnşaat Büyükçekmece final periyoduna 64-61 önde girdi.
 
Final periyodundaki ilk sayılarımız Elonu'nun faul çizgisinden bulduğu isabetle geldi. Ekibimiz bu çeyreğe Demir İnşaat’ın dengesini bozmak için alan savunması yaparak girdi. Son çeyreğin başında 2 ekipte hücumda bocaladı. Bu çeyrekte takımların savunmaları sertleşti ve oyun agresifleşti. Rakibimiz oyunun son bölümünde skorer gardı Michael Roll’un ikili oyunlarıyla etkili oldu ve seri yakalayarak öne fırladı. Maçın son bölümünde Demir İnşaat Büyükçekmece oyunu ve tempoyu kontrol etti. Ekibimizin enerjisi geri dönmeye yetmedi. Rakibimiz maçı 86-76 kazandı.
 
Ekibimizde; Engin Atsür 18 sayı, 2 asist, 1 ribaundla, Maciej Lampe 16 sayı, 8 ribaund, 3 asistle, Lamont Hamilton ise 11 sayı, 9 ribaund, 3 asistle oynadı. 

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki