Şenol Güneş 10 Numarasını Belirledi!

Beşiktaş Yönetimi, Talisca’dan boşalan yere arayışlarını hızlandırdı.
Haberin yayılanma tarihi:17 Haziran 2018, Pazar

Şenol Güneş listedeki isimlerden Khazri’nin ilk seçeneği olduğunu söyledi. Yönetim oyuncunun kiralanması için Sunderland’la temasa geçti.

Beşiktaş transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Siyah- Beyazlı yönetim sağ bek, stoper, orta saha ve forvet için ince eleyip sık dokuyor. Yönetim önceliği Talisca'nın boşluğunu dolduracak isme vermiş durumda. Yönetim listedeki isimler için futbolcu ve kulüplerle görüşürken Teknik Direktör Şenol Güneş 10 numara pozisyonu için yönetimden Wahbi Khazri'yi istedi.

RENNES'TE PERFORMANSI ARTTI

Bonservisi İngiltere'nin Sunderland takımında olan Tunuslu futbolcu geçen sezonu Fransız takımlarından Rennes'te kiralık olarak geçirdi. Rennes'te 29 resmi karşılaşmada forma giyen Wahbi Khazri 11 kez de fileleri havalandırırken gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti.

​SUNDERLAND'A KİRALAMA TEKLİFİ

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimle yaptığı görüşmede bu oyuncunun takıma kazandırılması istedi. Başkan Fikret Orman ve yönetici Umut Güner'in bu gelişmenin ardından Sunderland'ın kapısını çalarak kiralama teklifinde bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki