Şenol Güneş Fernandes Transferine Onay Verdi!

Talisca'nın ayrılışının ardından 10 numara arayışını hızlandıran yönetim, L.Moskova'nın Portekizli yıldızı Fernandes için teknik patron Şenol Güneş'i ikna etmeyi başardı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Temmuz 2018, Salı

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor

Teknik direktör Şenol Güneş'in talebi üzerine ilk olarak 10 numara mevkiindeki eksikliği gidermek isteyen yönetim, önemli isimlerle temaslarını sürdürüyor.

Bu arada sürpriz bir gelişme yaşandı ve daha önce önüne getirilen 'Manuel Fernandes' ismini veto eden teknik direktör Güneş'in, Portekizli yıldızın transferi konusunda ikna edildiği ortaya çıktı.

Güneş'in "İyi bir oyuncu olduğunu biliyorum. İki yönlü oynayabiliyor. Bizim ihtiyacımız olan o bölgede daha çok ara pası, hücum pası üretebilecek ayaklara ihtiyacımız var. Fernandes'i alırsanız hayır demem" dediği öğrenildi.

1 YILLIK DAHA ANLAŞMASI VAR

Beşiktaş Başkanı, bir süre önce "Fernandes'i düşünüyoruz. Listemizde var. Şartlar oluşursa, ekonomik olarak bize uygun olursa alabiliriz" açıklamasını yaparak bir anlamda kamuoyunun nabzını yoklamıştı. Güneş'in bu son dakika onayıyla birlikte Başkan Orman'ın eli biraz daha rahatladı. Şimdi geriye mali konuların kaldığı ifade edildi.

Lokomotif Moskova ile 1 senelik daha sözleşmesi bulunan ve bonservis değeri yaklaşık 5 Milyon Euro seviyelerinde olan Fernandes için Siyah-Beyazlıların 1.5 Milyon Euro gibi bir rakamı gözden çıkardığı ifade edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki