Şenol Güneş 'Kovsalarda Gitmeyeceğim!'

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Akhisarspor'u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:13 Ağustos 2018, Pazartesi

Güneş, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında  konuşmasına Süper Lig'de 2018-2019 sezonunun Lefter Küçükandonyadis adıyla  oynandığını hatırlatarak, "Lefter abi din olarak farklı ama ona Allah'tan rahmet  diliyorum. Çok iyi bir insandı. İyi bir iz bıraktı. İnşallah adına uygun  mütevazı, karakterli bir lig olur." dedi.

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan ve 2018-2019'a da TFF  Süper Kupa ile başlayan Akhisarspor'un karşılarına moralli çıktığını anlatan  Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyun başlangıcımız pozisyon vermeden, tempolu, hızlı, saha ne kadar  izin verdiyse etkin ataklar şeklindeydi. Golleri geç bulduk. İkinci yarı  rölantide başladık. İkinci bölgede kalıp biraz daha oyunu soğutmaya çalışırken,  beklenmeyen hatayla golü yiyince rakip oyuna ortak oldu. Yine de 4-1  yapabilirdik. Orta sahada top tutamamak sıkıntı yarattı. Maçın tamamına  baktığımızda çok pozisyonumuz var. İkinci yarı gereksiz pozisyonlar verdik."

Caner Erkin'in Video Yardımcı Hakem (VAR) sisteminin uygulanmasının  ardından sarı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine Güneş, "Caner'in  sinirlenmesine kızdım. Sinirlenip daha büyük hataya izin vermemek lazım. Daha  sakin kalacağız. VAR ile ilgili muhakeme yapmak istemiyorum. VAR tabii ki önemli,  teknoloji önemli; yardımcı olacak. Yorumları sana göre, bana göre yapıyoruz.  Teknoloji yüzde yüz olsun ama yine tartışmanın olacağını düşünüyorum."  ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'ın sözleri

Kulüp başkanı Fikret Orman'ın, yetkinin yönetim kurulunda olduğu ve  Beşiktaş'ın kendisinden önce de şampiyonluk yaşadığı yönündeki sözlerinin  hatırlatılması üzerine Güneş, şunları söyledi:

"Ben de bunun aksini söylemiyorum. Söylediklerimin onun üzerinden  muhakeme edilmesi doğru değil. Başkanımız her gün burada. Burada kavga çıkmaz,  benimle hiç olmaz. Fikrim varsa söylerim. Bunu söylemek başkana saygısızlık  değil. Onun da söyledikleri bana sevgisizlik değil. Hiç de rahatsız olmam. O  başkan ben hocayım. O benim görevime son verebilir, ben oyuncuyu  oynatmayabilirim. Yarın kalırım, giderim böyle hesap yapmam. Ölümüne işimi  yaparım. İşime saygısızlık yapanı da affetmem."

Transfer konusu üzerinden Fikret Orman ile ilgili görüşlerini  aktarmaya devam eden Güneş, "Başkanla kavga ettireceksiniz. Transfer avro ile  yapılıyor. Ben 'Lira ile anlaşın.' diyorum. Satarken avro ile satıyorsunuz.  Sıkıntı herkesin. Hoca olarak çok şeye katlanacağım. Başkanla istişare yapıyoruz  ama kararı başkan veriyor. Ekonomik sıkıntı varsa ona göre transfer yaparız. Son  2-3 senede oyuncu gitti. Bu kulübün yapısıdır. Barcelona ve Madrid'de de  böyledir. Onlar dönüşümü daha iyi yapıyor. Plan yaparsan zarar etmezsin.  Türkiye'de en iyi başkan bizim başkan. Şimdi de 'yağcılık yaptı' derler. Kalmak  için uğraşmıyorum, işimi iyi yapmak için uğraşıyorum. Sıradan bir hoca değilim."  değerlendirmesinde bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki