Şenol Güneş Maxi Gomez'i İşaret Etti!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in ''Suarez'i isterim'' sözleriyle Celta Vigo'da forma giyen 'Luis Suarez’in varisi'' olarak gösterilen Maxi Gomez'in transferini işaret ettiği öğrenildi.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2018, Salı

Sivasspor maçından sonra, ''forvet ve sağ bek şu anda şart. Bana sorarlarsa, Luis Suarez’i, Dani Alves’i isterim'' diyen Şenol Güneş adeta yönetime mesajı gönderdi.

Güneş’in Suarez ismini vermesinin nedenin ise Celta Vigo’da forma giyen Maxi Gomez’in transferi için olduğu iddia edildi.

Suarez gibi Uruguaylı olan Gomez’e ülkesinde ''Luis Suarez’in varisi'' yorumları yapılıyor.

Suarez’e benzer pek çok özelliği olan 21 yaşındaki Gomez için Beşiktaş yönetimi bir süredir çıkılabilecek en yüksek rakam üzerinden tartışmalar yapıyordu.

Maxi Gomez kimdir?

21 yaşındaki Celta Vigolu oyuncu Defensor takımının altyapısında yetişti. 2017 yılında Celta Vigo'ya gelen Maxi Gomez, bu sezon La Liga'da 36 maçta 18 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi. 1.86 boyundaki golcü oyuncunun transfermarkt değeri 20 milyon Euro olarak gösteriliyor. 20 Şubat 2017'de 1.1 milyon Euro değer biçilen Maxi Gomez'in yaklaşık 1 senede değerini 20 kat arttırması ise dikkat çekici. Maxi Gomez'in Celta Vigo takımıyla 2022 yılına kadar da sözleşmesi bulunuyor.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki