ŞENOL GÜNEŞ 'NEŞTERİ VURDU!'

Lig'i üçüncü sırada bitiren Beşiktaş'ta, ayrılıklar belli olmaya başladı. Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 6 futbolcunun ismi belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Haziran 2023, Cumartesi

İşte Güneş'in Düşünmediği Ve Sözleşmesi Biten Futbolcular;

Nkoudou: 2019 yılında Tottenham'dan transfer edilen Kamerunlu kanat oyuncusu Sergen Yalçın ile üç kupa kazanmıştı. Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından forma şansını iyi değerlendiremeyen ve performansında dalgalanmalar yaşayan Nkoudou'nun sözleşmesi sona eriyor. Güneş'in kadroda düşünmediği 28 yaşındaki kanat oyuncusunun sözleşmesi de sona erdi. Nkoudou ile sözleşme yenilenmesi beklenmiyor.

Welinton: 2020 yılında Sergen Yalçın'la birlikte takıma katılan Brezilyalı stoper, 3 yıl boyunca inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Sergen Yalçın'la gelen şampiyon sezonun dışında as takımda düzenli olarak forma giyemeyen Welinton'un sözleşmesi bitti. Brezilyalı stoperin Performansından memnun olmayan Şenol Güneş, yeni sezonda düşünmüyor.

Maxim: Ülkemizde şubat ayında yaşanan depremin ardından Gaziantep FK'nın ligden çekilmesinin ardından Maxim'i kiralayan Beşiktaş, futbolcunun bonservisini soruşturmuştu. Gaziantep'in yüksek bonservis istemesinin yanında performansının da yeterli düzeyde olmaması nedeniyle yeni sezonda olmayacak.

Tayfur Bingöl: Sezon başında Alanyaspor'dan kiralanan Tayfur, Beşiktaş kadrosu içinde kendisine rotasyonda yer buldu. Son maçlarda skora katkıda da bulunan Tayfur'un 1.5 Milyon Euro değerindeki opsiyonunda indirim bekleniyor. İndirim olmadığı takdirde Tayfur'un da yeni sezonda kadroda olması beklenmiyor.

Redmond: Şenol Güneş'in gelmesiyle performansını en üst seviyeye çekmeyi başardı. Bu sezon 5 gol ve 5 asist yapan İngiliz futbolcu bonservisini eline aldı. Güneş'in takımda görmek istediği yıldız futbolcu için yönetim de sözleşme görüşmelerine devam ediyor. Anlaşma sağlanması halinde Redmond'la yola devam edilecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki