Şenol Güneş "Seneye Kalmak İsteyen...''

Şampiyonluk umutlarını büyük oranda kaybeden Beşiktaş'ta umutlar henüz tam anlamıyla yitirilmiş değil...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mayıs 2018, Cuma

Siyah Beyazlı ekibin mutlu sona ulaşma şansı her ne kadar çok düşük olarak görülse de teknik heyet sezonu ilk iki içinde bitirip, Devler Ligi vizesi almanın planlarını yapıyor. 

Futbolcularıyla yaptığı toplantıda son iki karşılaşmanın mutlaka kazanılması gerektiğini dile getiren teknik direktör Şenol Güneş'in "Henüz tatile girmedik ve gelecek sezon bu takımda kalmak isteyen herkes bunu hak etmeli. Hepinizden tam performans bekliyorum. Osmanlı ve Sivas maçlarından galip gelip, rakiplerimizin hata yapmasını bekleyeceğiz" diye konuştuğu bildirildi.

Sezonu kapatan Pepe ve Caner'in yokluğunda Tosic'in cezalı olmasıyla Beşiktaş'ta savunma hattı Adriano-Medel-Vida ve Gökhan'dan oluşacak.

Oğuzhan-Tolgay ikilisini orta alanda en olası çözüm gibi gören deneyimli teknik adamın, Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra başarılı performans ortaya koyan Necip'e de hazır ol talimatı verdiği belirtildi.

Hücumda Babel, Talisca, Quaresma'dan vazgeçmeyecek olan Şenol Güneş'in forvet tercihi ise yine Vagner Love olacak. 

Bu arada antrenmanlardaki hırsı ve giderek artan fizik gücüyle dikkat çeken Cyle Larin'in de teknik ekipten geçer not aldığı ve önümüzdeki sezon planlarına dahil edilebileceği öğrenildi.

Beinspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki