Şenol Güneş "Tecrübe ve Klas Farkı!"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur rövanş maçında Bayern Münih'e 3-1 kaybettikleri mücadeleyi değerlendirdi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Mart 2018, Perşembe

Şenol Güneş, kalite ve tecrübe farkına değinirken, "Gereksiz pozisyonlar verip gol yememeliyiz." dedi.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1 kaybettikleri Bayern Münih maçını değerlendirdi. "Kalite ve tecrübe farkı vardı" diyen Güneş, her oyuncusunun elinden geleni yaptığını belirtti.

Şenol Güneş'in değerlendirmeleri şu şekilde:

"Burada kazanmak isterdik"

İki maçın beklenmeyen skorlarla bitmesi bizim için üzüntü verici bir durum. Özellikle bu muhteşem taraftarın karşısında kazanmak isterdik. Yaptıklarımıza sevinip, bu maç için üzülmek yerine şu an ne yapacağımıza bakacağız.

"Tecrübe ve klas farkı vardı"

Oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Skor olarak kaybettik ama oyun olarak kaybetmedik. Rakibe gereksiz pozisyonlar verip gol yememek lazım. 2-1'den sonra oyunu çevirebilirdik ama 3-1'e yakalandık. Tecrübe ve klas farkı vardı. Kim oynadıysa oynadı, ama her oyuncum elinden gelenin en iyisini yaptı.Süper Lig'de kendimizi iyi görüyoruz ama burada yapacak bir şey olmuyor. Tüm maçlar önemli artık. Başakşehir 3-4 yıldır iyi işler yapıyor. Avrupa'da da iyilerdi, önemli bir maç bizi bekliyor.

"Her zaman yapıyorlar!"

Rakibin kontratağa çıkıp gol atması büyük bir disiplinin sonucu. Onlar her maçta her antrenmanda bunu yapıyorlar. Bu biraz futbol kültürüyle de alakalı. Bunun Türk futbolu için çözümünü iki kelimede anlatamayız.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki