Şenol Güneş'i Çıldırtan Rakamlar!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Başakşehir maçında alınan 1-0'lık mağlubiyeti analiz etmeye devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2018, Çarşamba

Başakşehir maçında alınan yenilginin sorumluluğunu üstlenen Şenol Güneş, izin gününde de olsa istatistikler üzerinden bir değerlendirme yaptı…

ikinci yarıda takımı yüzde 70.4 oranında topla oynayan Güneş, orta alanda pasla oynamanın yüzde 94.67’yi bulmasını oyuncularının hiç risk almamasına bağladı. Kendileri 18.26 dakika toplar oynarken Başakşehir’in sadece 7.46 dakika topla oynamasının yanında savunma mesafesinin 50.87 metrede kalması çıldırttı.

Bu kadar çekingen takım olamaz

Başakşehir maçının ilk yarısında takımının oynadığı çekingen futbol Şenol Güneş’i kızdırdı…  ilk yarıda rakip ceza alanına 16 top atan Beşiktaş ikinci yarıda ise bu rakamı 41’e taşıdı. İlk yarıda 3 şut atan siyah-beyazlılar ikinci yarıda bu sayıyı belki 10’a çıkardı ama iki devrede de kaleyi bulan şut 1’de kaldı. Yine ilk yarıda Güneş’in öğrencileri orta alandan hücuma 17 şut atarken bu rakam ikinci yarıda 28’e yükseldi. Bunun yanında 10 kişi kalan rakibi karşısında Beşiktaş ilk yarıda 14 olan rakip sahada top karşılamayı ancak 21’e yükseltebildi. İlk yarıda 12 olan sahipsiz top kazanmayı da 22’te taşıdı.

Tolgay ve Negredo, Güneş'i hayal kırıklığına uğrattı

Şenol Güneş’i Başakşehir maçında hayal kırıklığına uğratan bir başka isim de Tolgay Arslan oldu… tecrübeli teknik adamın 60 dakika sahada tuttuğu Tolgay bu süre içinde sadece 7 kez üçüncü bölgede topla buluşabildi. Yerine giren Oğuzhan ise son yarım saatte 20 kez 3’üncü bölgede topla oynadı. İşin kötüsü siyah-beyazlıların santrforu Negredo da 90 dakikada üçüncü bölgede sadece 10 kez topa temas edebildi. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki