Şenol Güneş’in Gitmesini Niye İsteyeyim?

Beşiktaş’ın Atiker Konyaspor karşısında elde ettiği 3-2’lik galibiyete rağmen tribünlerde bazı taraftarların tepkisini çeken Teknik Direktör Şenol Güneş’e, Başkan Fikret Orman kol kanat gerdi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2019, Salı

Kritik galibiyet için futbolcuları kutlayan Fikret Orman’ın, Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede ise sezon sonu Şampiyonlar Ligi hedefine ulaşılması için yönetim olarak takıma maddi ve manevi tüm desteğin verileceğini söylediği öğrenildi.

Siyah-Beyazlı kulübün patronunun, Güneş’e tribünden gelen tepkiler karşısında üzülmemesini, Beşiktaş ile yolların ayrılacağı günün, sezon sonu olduğunu tekrarladığı da ifade edildi.

Takımdaki gecikmiş ödemeleri çözmek için bir süredir yoğun çaba harcadığını ve bunun için yurt dışına çıkacağını bildiren Fikret Orman’ın, başta Japon şirketleri olmak üzere birçok yabancı şirketle sponsorluk için görüştüğü aktarıldı.

Kagawa’nın transferiyle birlikte Japon firmalarıyla temasa geçecek olan yönetimin, milli arada oyuncuların bazı birikmiş alacaklarını ödeyeceği iddia edildi. 

Beşiktaş’ın en kötü ihtimalle ikinci olması için çaba sarf eden Başkan Orman’ın yakın çevresiyle yaptığı sohbette ise “Bu takım iyi futbol oynuyor, goller atıyor. Evet, bazı şanssızlıklar yaşıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeler oynasak bile eleyebileceğimiz takımlarla eşleşebiliriz. Devler Ligi’ne girebilirsek çok önemli bir gelir kaynağı yaratmış oluruz. Durum böyleyken Şenol Güneş’in gitmesini niye isteyeyim? Ben mukavele bitmeden hoca göndermeye sıcak bakmıyorum” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Skorer  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki