Şenol Güneş'in Parolası Erken Gol!

Tecrübeli çalıştırıcı, yarın Dragao Stadı’ndaki zorlu maçta güçlü rakibi karşısında ilk düdükten itibaren baskıyı kuracak.
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2017, Salı

Hücum hattında; Quaresma, Babel, Talisca ve Cenk’i görevlendirecek olan Güneş, erken golle Porto’nun dengesini bozup Portekiz’den galip dönmeyi istiyor.

Kara Kartal’ın şampiyon teknik direktörü Şenol Güneş, Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapıyor... Geçen sezonki grup maçlarında aldıkları sonuçlardan ders çıkarmaları gerektiğini belirten Güneş, son maçta kaçan üst tur şansını bu kez kaçırmayacaklarını söyledi.

Dünkü idman öncesinde oyuncularını etrafına toplayıp düşüncelerini paylaşan başarılı çalıştırıcı, “Beşiktaş, rakip kim olursa olsun sahaya sadece kazanmak için çıkar ve biz de oraya kazanmaya gidiyoruz. Porto’nun da bizim de eksi ve artılarımız var. Sahada ona göre taktiksel uygulamalar olacak. Kadrodaki tüm futbolculara güvenim tam. Futbolun vitrini Devler Ligi ve burada kalıcı olmak istiyoruz. Bu bilinç ile sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Medel, sağ beke geçiyor 

Kara Kartal’da yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde bek bölgesinde yaşanan sıkıntı devam ediyor. Gökhan ve Adriano’nun sakatlıkları sürüyor. Porto mücadelesi öncesinde Adriano’nun durumunun maç gününde belli olacağı, Gökhan’ın ise bu maçta forma giyemeyeceği bildirildi. Başarılı teknik adamın, sağ bek hattında bu kez Medel’e görev vereceği öğrenilirken Karabük karşılaşmasının aksine bu kez hücum hattında; Babel, Talisca, Q7 ve ileride de Cenk Tosun’un görev yapması bekleniyor. Şenol hoca, Mavi- Beyazlılar karşısında oyuna baskılı başlayıp erken golle avantajı kaparak galibiyete uzanmayı hedefliyor. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki