Şenol Güneş'in Prensi Oğuzhan Aydoğan!

Beşiktaş’ın U21 takımında forma giyen Oğuzhan Aydoğan, İstanbulspor’la oynanan hazırlık maçında alkışları topladı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Kasım 2018, Pazartesi

Orta sahada görev yapan 18 yaşındaki Kartal Kayra Yılmaz da teknik heyetin gözüne girmeyi başardı.

Kulüplerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve yabancı oyuncu sayısının düşürülme ihtimalini göz önünde bulundurarak, takımı gençleştirmek için düğmeye basan Beşiktaş Yönetimi, gözünü alt yapıya çevirdi.

Siyah-Beyazlı takımın önceki gün İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Oğuzhan Aydoğan’ın gösterdiği başarılı performans, hem yönetimin hem de teknik heyetin dikkatini çekti.

Borussia Dortmund alt yapısından 2 sezon önce gelen başarılı orta saha oyuncusunun performansını beğenen yönetimin, bundan sonra genç oyuncuların önünü açmaya çalışacağı bildirildi. İstanbulspor’a karşı sahada kaldığı süre boyunca, verdiği paslar ve oyunu iki yönlü oynama özellikleriyle sınıfı geçen genç yeteneğin bu sezon U21 takımındaki performansının da çok iyi seviyede olduğu ifade edildi.

Alt yapının verdiği raporlara göre, Oğuzhan Aydoğan’ın artık U21 maçlarına fazla geldiği ve mutlaka bir Süper Lig takımına kiralanarak önümüzdeki sezona hazırlanması gerektiği öğrenildi. Beşiktaş’ın İstanbulspor ile oynadığı karşılaşmada Oğuzhan’ın yanı sıra bir başka alt yapı oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz’ın da performansıyla beğeni topladığı aktarıldı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve yöneticilerin, orta sahada görev yapan 18 yaşındaki Kartal’ı da şimdiden önümüzdeki sezonun kadrosunda düşündükleri vurgulandı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki