Şenol Güneş'in Son İsteği!

Haziran başında A Milli Takım'da göreve başlayacak olan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ayrılmadan önce Siyah-Beyazlı yöneticilere transfer önerisinde bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2019, Cuma

Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin de radarında olan Çaykur Rizesporlu Vedat Muriqi'nin kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Sezon sonunda millî takımın başına geçecek olan Şenol Güneş, Türkiye'nin haberine göre ayrılmadan önce yönetime önemli bir transfer tavsiyesinde bulundu. 

Uzun süre Burak Yılmaz’ın transfer edilmesini isteyen ve bu ısrarında ne kadar haklı olduğunu gösteren tecrübeli çalıştırıcı, şimdi de Ç. Rizespor forması giyen Vedat Muriqi tavsiyesinde bulundu.

Güneş’in, yönetime Muric’in uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet verebilecek bir oyuncu olduğunu söylediği öğrenildi. 1,94’lük boyu ile hava toplarında çok etkili olmasının yanı sıra, ceza sahası dışında da hareketli yapısı ve diğer forvet oyuncularına boş alan açması, Muric’in en önemli özellikleri olarak dikkat çekiyor.

Beşiktaş Ağır Basıyor

Başkan Fikret Orman’ın da Şenol Güneş’in bu tavsiyesi üzerine sezon sona ermeden Ç. Rizespor Başkanı Hasan Kartal’la görüşmeye karar verdiği öğrenildi. Sözleşmesi 2020 yılında bitecek olan Vedat Muriqi, geçtiğimiz sezon yaklaşık 1 Milyon Euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği’nden Ç. Rizespor’a transfer olmuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da listesinde olan Muric transferinde yine de Beşiktaş’ın eli daha güçlü görünüyor. Cyle Larin ve Muhayer Oktay’ı kiralamayı planlayan yönetimin, Kosovalı golcüye karşılık iki oyuncuyu Ç. Rizespor’a tavsiye etmesi bekleniyor.

Formunun Zirvesinde

Çaykur Rizespor’da harika bir sezon geçiren Vedat Muric, Süper Lig’de çıktığı 26 maçta attığı 11 gol ve yaptığı yedi asistle dikkatleri üzerine çekiyor. Kosovalı yıldız son sekiz maçta ise performansını artırdı ve altı gol, iki asistlik performans sergiledi.

Ajansspor

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki