Şenol Güneş'ten Caner Vida ve Lens’e Özel İlgi!

Alanyaspor karşısına Adriano, Medel ve Quaresma'dan yoksun çıkacak Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, idmanlarda Caner Erkin, Vida ve Lens’le özel olarak ilgileniyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mart 2018, Cuma

Şenol Güneş’in özellikle Q7’nin yerine oynattığı Lens’ten bir türlü beklediği verimi alamadığı için Hollandalı oyuncuyla mental olarak ilgileniyor.

Güneş’in defalarca tekrarladığı gibi Lens’e “bir şey kanıtlamana gerek yok. Sadece takım için oyna” diyor.

BEŞİKTAŞ MAÇLARININ 3’TE 1’İNİ HAFTA İÇİ OYNADI

Beşiktaş bu sezon şampiyonluk yarışında geride kaldı… Şampiyonalar Ligi’nde beklentilerin üzerine çıkan siyah-beyazlılar yeni açıklanan fikstür ile 31’nci hafta sonunda neredeyse maçlarının 3’te 1’ni hafta içi oynamış olacak. 7 maç Cuma, 3 maç Pazartesi oynayan Beşiktaş 10 maçla Pazar günü en az  maça çıkan zirvedeki 4 takımdan birisi olacak.  TFF zirvedeki takımlar arasında en az seyirici olan Başakşehir’e 15’le en fazla Pazar maçı oynattı.

OĞUZHAN, ALANYASPOR MAÇINA YETİLECEK

Pazar günü alınan Başakşehir mağlubiyeti Beşiktaş’ta keyifleri kaçırdı. İznin ardından top başı yapan siyah-beyazlılarda, sağ kalça adalesinden sakatlanan ve milli takım kadrosundan çıkarılan Oğuhan’ın tedavisi sürüyor. Kaptanın Alanyaspor maçına yetişeceği bildirildi.

Bu arada The Sun gazetesi Cenk Tosun’u alan Everton’ın gözünü şimdi de Oğuzhan’a diktiğini yazdı. Gazete Liverpool ekibinin Wilshire veya Oğuzhan’dan birisiyle sezon başında mutlaka sözleşme imzalamak istediğini okurlarına duyurdu.

MATADOR MASKESİNİ BEKLİYOR

Sağ elmacık kemiğinden ameliyat edilen Alvaro Negredo, İspanya’da kendisi için hazırlanan maskeyi bekliyor. Alanyaspor maçına kadar bu maske ile kendisini deneyecek olan Matador, eğer alışabilirse Alanyaspor maçında maskeyle sahada olacak. 

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki