Şenol Güneş'ten Futbolcularına Uyarı!

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Bursaspor maçı öncesinde oyuncularını uyardı.
Haberin yayılanma tarihi:02 Şubat 2018, Cuma

Bursaspor maçı öncesinde Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, yaptığı toplantılarla futbolcularının çok dikkatli olmalarını istedi...

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli hocası talebelerinden özellikle rakiplerinin son haftalarda aldıkları kötü sonuçlardan etkilenip rehavete gitmemeleri uyarısında da bulundu. Güneş bugünkü zorlu maç için yaptığı toplantıda, “Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Önce Antalyaspor ardından da Kasımpaşa karşısında galibiyetler aldık. Şimdi rakibimiz Bursaspor. Yine kuvvetli bir takım. Yaşadıkları puan kayıpları kimseyi aldatmasın. Haftalardır puan kaybediyorlar ve çıkış arıyorlar. Bunun için de sıkıntılı bir maç olacak. Yani hiç biriniz kolay bir 90 dakika olacağını sanmasın” ifadesini kullandı.

''KONSANTRE OLMALIYIZ''

Maçta tribün desteğinin de etkili olacağını belirten teknik direktör Şenol Güneş, “Haliyle Bursaspor taraftarı takımlarının galip gelebilmesi için büyük bir baskı oluşturacaklar. Sizlerden tribünlerden gelecek her türlü olumsuzluğa kulaklarınızı tıkamanızı istiyorum. Sadece ve sadece sahada kalın ve maça odaklanın. Zaten bunu gerçekleştirdiğiniz andan itibaren de kaliteniz ortaya çıkacak ve rakibin de direnci kırılacak.” diye konuştu.

KARTAL SERİ PEŞİNDE

LİGİN ikinci yarısına iyi başlayan Beşiktaş, galibiyet serisini sürdürmek istiyor... Geride kalan 19 haftada sadece bir kez üst üste 3 galibiyet elde edebilen Siyah-Beyazlılar, ikinci yarıda peş peşe aldığı galibiyetlerin ardından Bursa deplasmanında seriyi 3’e çıkarmayı amaçlıyor. Bu sezon deplasmanlarda istediği sonuçları alamayan Kartal, 10 kez misafir takım olarak çıktığı maçlarda 4 galibiyet, 3 mağ- lubiyet ve 3 beraberlikle sahadan ayrıldı.

RYAN BABEL CEZALI

Beşiktaş zorlu Bursa deplasmanında önemli bir silahından mahrum olarak sahaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta gördüğü kartla cezalı duruma düşen Ryan Babel takımdaki yerini alamayacak.

YILDIZLAR KART SINIRINDA

Beşiktaş’ta üçer sarı kartı olan Pepe ve Anderson Talisca, ceza sınırında bulunuyor. İki oyuncu, sarı kart görürlerse 21. haftadaki Kardemir Karabük karşılaşmasında görev alamayacak. 

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki