ŞENOL GÜNEŞ'TEN ŞAMPİYONLAR LİGİ TALİMATI!

Şenol Güneş, 'Beşiktaş'ın hedefsiz kaldığı ve teknik direktör krizi yaşadığı' şeklindeki algıya karşı futbolcularını uyardı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2019, Pazar

Milli çalıştırıcı, “Hedefsiz değiliz. Devler Ligi vizesi alacağız. Rehavet istemem” dedi.

SİYAH-Beyazlılar, Süper Lig’in 27. haftasında karşılaşacağı Ç. Rizespor maçının hazırlıklarına dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde çalışan Beşiktaş, tıpkı hocaları gibi milli takımlarından dönen isimlerle tam kadro çalıştı.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM

Antrenman öncesi futbolcularıyla bir araya gelen Güneş, “Milli takım arasını sakatsız, kayıpsız geçmemiz önemliydi. Lige kaldığımız yerden devam edeceğiz. Rehavet istemem. Hedefsiz değiliz” ifadelerini kullandı. 

BİR YERE GİTTİĞİM YOK

SON günlerde Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili spekülasyonlar üzerine oyuncularına seslenen tecrübeli çalıştırıcı, “Benim bir yere gittiğim yok. Hepiniz gibi benim de bu kulüple kontratım var. Kontrattan da öte bir sorumluluğum, bir meslek ahlakım var. Şartlar bunu gerektirdi. Ligde hedefimize ulaşmalıyız. Rehavet istemem. Hedefsiz değiliz. Karşımızda 2. yarının en iyi, en formda takımı olacak. Zorlu deplasmandan 3 puanla dönerek yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

CEVABI SAHADA VERMELİYİZ

GÜNEŞ, sözlerine şöyle devam etti: “Şampiyonluk yarışının iki takım arasında geçecek gibi görünmesi motivasyonunuzu kırmamalı. Alacak verecek işleri çözülür. Türkiye’de her kulübün yaşadığı finansal sorunları yaşadık. Bunun çok speküle edilmesi, yalnızca bizde yaşanıyormuş gibi algı oluşturulması moralinizi bozmasın. Sizler tecrübeli ve iyi futbolcularsınız. En güzel cevabı sahada vereceğiz. Şampiyonlar Ligi vizesi almak için tüm gayretimizi göstermeliyiz.”

Güneş

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki