Şenol Güneş'ten Şok Caner Erkin Kararı!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'inde Çarşamba akşamı Monaco ile oynayacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, Caner Erkin'i kadroya kalmadığını açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:01 Kasım 2017, Çarşamba

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'inde bugün Monaco ile oynayacağı maç öncesinde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, Caner Erkin'i kadroya kalmadığını açıkladı.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, ''Orkan, Mustafa Pektemek ve Caner Erkin kadroda olmayacak. Caner Erkin kadro dışı değil. Bu maçlık öyle bir karar aldım'' açıklamasında bulundu.

Bilindiği üzere ligde 6 maç ceza alan Caner Erkin'in Şampiyonlar Ligi'nde oynamasına engel bulunmuyor.

Caner Erkin idmana çıkmadı

Beşiktaş'ta Caner Erkin, Monaco maçı öncesi yapılan son idmana çıkmadı.

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4'üncü hafta maçında saat 20.00'de Monaco ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi yapılan basın toplantısında konuşan teknik direktör Şenol Güneş yaptığı açıklamada Caner Erkin, Orkan Çınar ve Mustafa Pektemek'in yarınki maçın kadrosunda yer almayacağını açıkladı.

Bu açıklamanın ardından yapılan idmanda, Caner Erkin yer almadı. Konuyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Edinilen bilgiye göre kadroda olmadığını öğrenen Caner Erkin tesislerden de ayrıldı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki