Şenol Güneş'ten Son Şans!

Quaresma'nın yokluğunda Şenol Güneş'in büyük beklentilerle oynattığı Hollandalı Lens için bugünkü maçın önemi büyük...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2018, Cumartesi

LİGİN 27. haftasında bugün Aytemiz Alanyaspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, yeni bir galibiyet serisi başlatmak amacında.

Üst üste 3 maç kazandıktan sonra 26. haftada Medipol Başakşehir’e yenilen Kartal, ligde artık kayıp yaşamak istemiyor. Bu doğrultuda Şenol Güneş de oyuncularından performanslarını zirveye taşımalarını talep etti.

TÖRE&PEKTEMEK’E GÖREV VEREBİLİR

TECRÜBELİ çalıştırıcı bugünkü Aytemiz Alanyaspor maçında Jeremain Lens’e de son bir şans verecek.

Sezon başından bu yana Güneş’i performansıyla hayal kırıklığına uğratan Hollandalı futbolcu, Ricardo Quaresma’nın kırmızı kart cezası nedeniyle üst üste ilk 11’de görev almasına karşın yine istenilen noktaya gelemedi. 

MİLLİ arada verdiği bir röportajda, “Benden istenenlerin farkındayım ve en kısa zamanda beklentilere yanıt vereceğim” açıklamasını yapan 30 yaşındaki oyuncu, Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi de hem fiziksel hem de mental açıdan kendisini hazırladı. 

Deneyimli oyuncu bugünkü mücadelede de iyi bir performans ortaya koyamazsa Şenol hocanın, Lens’i kızağa çekeceği ve sezonun kalanında iyileşen Gökhan Töre ve fazla forma şansı tanımadığı Mustafa Pektemek’i rotasyona dahil etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Erdal CÖMERT / Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki