Serdar Bilgili'ye Bir Babalık Davası Daha

ABD'li Ivy Sıms, bebeğinin babasının Serdar Bilgili olduğunu iddia ederek DNA testi ve 10 bin TL nafaka için Bilgili'ye dava açtı.
Haberin yayılanma tarihi:06 Temmuz 2016, Çarşamba

Beşiktaş kulübü'nün eski başkanı Serdar Bilgili'ye şok dava! ABD'li güzellik uzmanı Ivy Sıms, bebeğinin babasının Bilgili olduğunu iddia ederek DNA testi istedi.

Çocuğunun Bilgili'nin nüfusuna geçirilmesini isteyen Sıms, dilekçesinde şu iddialarda bulundu: Serdar Bilgili ile sık sık görüştük. Bir süre sonra hamile olduğumu öğrendim. Kürtaj olmamı istedi. İnancım gereği kürtaj olmadım ve bebeğimi dünyaya getirdim. Mesajları delil olarak sunan Sıms, "26 Kasım 2015’te Vaughn Elizabeth Sıms adını verdiğim bebeğim dünyaya geldi. Bilgili, Amerikalı avukatıyla bir anlaşma hazırlayarak bana yolladı. Aylık 3 bin dolar ödemeyi kabul etti" dedi. Sıms, DNA testinin yanı sıra hastane masrafları için 200 bin TL, çocuk için aylık 10 bin dolar nafaka talep etti.  

Farklı kişilerden 5 çocuğu var

Melahat Kokalp, oğlu için babalık davası açmıştı. Mahkeme, Bilgili'ye 10 bin lira nafaka bağladı. Bilgili’nin ‘İlişkimiz tek gecelikti’ dediği Aysel Yolaçan da kızı Derin için davası açtı. Aylık 15 bin TL nafaka istedi. Dava devam ediyor. Bilgili'nin 2002'de boşandığı Ebru İpekçi'den Lal (15) adında kızı, model Amelia Latournald'den Ali adında oğlu var.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki