Şeref Nasır 'Başkan Nasıl Mutlu Oluyor?'

Yarın yapılacak olan BJK Divan Kurulu seçimlerinden Başkan adaylığını koyan Şeref NASIR, seçimler ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu
Haberin yayılanma tarihi:02 Ağustos 2019, Cuma

Beşiktaş Divan Kurulu seçimine iki gün kala, Başkanımız Sayın Fikret Orman'ın yaptığı basın toplantısını biraz şaşırarak izledim.

Her Beşiktaşlı için Başkan tarafından yapılan açıklamalar çok önemlidir. Söylediği her kelimenin camia üzerindeki etkisi kaçınılmazdır. Dünkü basın toplantısına bu gözle bakınca, şu konularda camiamıza hatırlatmalarda bulunma ihtiyacı hissettim.

''Sayın Başkan Beşiktaş'taki Mutluluk Ortamından Bahsetti''

Buna kamptaki gazetecileri vs katarak devam etti. Anlık bir mutluluktan bahsediyorsa sorun yok. Lakin Beşiktaş'ın bulunduğu durumu düşününce nasıl mutlu olduklarını pek anlayamadım. Gazeteciler profesyonel olarak işlerini yapıyorlar. Beşiktaşlı olmasalar bile orada yer alacaklar. Dolayısıyla onların mutluluğu ya da kişisel görüşlerinin Beşiktaş'ın durumuyla alakalı olmayacağı aşikar.

Görüşlerini bir türlü kaale almadığı ve arasına mesafe koyduğu taraftarların mutluluğu önemli olan. Başkanımız bunu görmezden geliyor.

Sayın Başkan, Beşiktaş değerlerini son dönemde en çok gözeten, yerine getiren başkan olarak tanımladı kendisini. Hatırlatmak isterim ki, belli pozisyonlarda oturan insanların isimlendirilmeleri, tanımlanmaları kendileri tarafından değil, camiaları, toplumları tarafından yapılır.

Kendisini böyle tanımladığı süreçte, camianın gözardı edilemeyecek bir kesiminden ifade edilen "Beşiktaş değerlerini yok saymayın" seslenişinin sebebini araştırmasını ve yönetsel kararlarını bir kez daha tartmasıni tavsiye ederim.

DİVAN KURULUNUN ÖNEMİ

Sayın Başkan, Türkiye kupası karşılaşması için alınan "sahaya çıkmama kararını" kendi şahsına ve yönetimine mâl etti. Burada gözden kaçırılmaması gereken en önemli nokta camianın bu konudaki Beşiktaş değerlerine uygun duruşu ve Divan Kurulu üyelerin kendilerine ilettiği tavsiye kararıdır. Bu camianın değerlere verdiği önemi, Divan Kurulunun da yönetsel boyutta alınacak doğru kararlarda ne kadar önemli bir noktada olduğunu gösterir. 

Belirttiğim bu örnekten yola çıkarak, bağımsız, tarafsız ve bütün gücünü Beşiktaş tüzüğünden alan Divan Kurulu Başkanlığının, geleceğimiz açısından önemi ortadadır. Yarın yapılacak seçimle Beşiktaş'ın gelecegi için çok önemli bir tercihte bulunacaktır Divan Kurulu Üyeleri. Her birisinin üzerinde tarihsel bir sorumluluk vardır. 

Beşiktaş'ımızın geleceği için sorumluluklarını yerine getirmek için herkesin seçim oylamasına katılması gerekir. Üyelerimiz unutmamalılardır ki, bizler dışarıda seslerini duyurmaya çalışan her Beşiktaş taraftarını tek tek temsil ediyoruz. Onların duygu ve düşünceleri, kaç kişi olduklarına bakmaksızın çok ama çok önemlidir. Başkanlık makamı, Divan Kurulu, diğer kurullar ve Genel Kurul'un oluşma sebebi ve gücü taraftarından gelir. Onları temsil etme sorumluluğuyla yarınki seçimin Beşiktaş'ımıza güzellikler getirmesini dilerim.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki