Sergen Hoca 3 Futbolcuya Kırmızı Kart Gösterdi!

Beşiktaş bir yandan yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da takımdan gönderilecek isimler üzerinde çalışıyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Temmuz 2021, Cumartesi

KADRO PLANLAMASI

Teknik direktör Sergen Yalçın; Adem Ljajic, Jeremain Lens ve Douglas'ın biletini kesti ancak 3 futbolcu da Siyah-Beyazlılardan ayrılmak istemiyor. Geçtiğimiz sezonu lig ve kupa şampiyonluğu ile taçlandıran Beşiktaş, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi de dahil olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek. Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda gelecek sezonun kadro planlamasını da yapıyor.

"DAHA İYİ BİR TEKLİF GELMEZSE GİTMEM"

Transferde çalışmalar sürerken, diğer yandan da gönderilecek isimlerle anlaşılmaya çalışılıyor. Ancak senelik 3 Milyon Euro kazanan Adem Ljajic, "Daha iyi bir teklif gelmediği sürece Beşiktaş'tan hiçbir yere gitmem" dedi.

"KARİYERİMİN EN İYİ SÖZLEŞMESİ"

Kulübe katıldığı günden beri vasatı aşamayan, yıllık 1.9 Milyon Euro maaşı bulunan Jeremain Lens ise "Kariyerimde yaptığım en iyi sözleşme" yorumunu yaptı.

"BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAM, BURADA ÇOK MUTLUYUM"

Diğer yandan da yıllık ücreti 800 Bin Euro olan, 2 sezonda sadece 7 maçta forma giyen, geçen sezon tek bir dakika bile oynamayan sağ bek Douglas, "Beşiktaş'tan ayrılmam. Burada çok mutluyum" diye konuştu. 3 futbolcunun da 1'er senelik sözleşmesi kalırken, kazandıkları yıllık ücretlerin toplamı ise 5.7 Milyon Euro. Beşiktaş Yönetimi bu isimlerle yolları ayırmak için çözüm arıyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki