SERGEN HOCADAN FUTBOLCULARA 'DÖVMELİ' MESAJ!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, farklılığını bir kez daha ortaya koydu...
Haberin yayılanma tarihi:11 Temmuz 2020, Cumartesi

Siyah-Beyazlı ekibin başına geldiği günden itibaren camiadan tam destek alarak yoluna devam eden başarılı çalıştırıcı, son aldığı Kasımpaşa galibiyetiyle kendisine güvenenleri bir kez daha mahcup etmedi.

Teknik patron Yalçın'ın bu maçta aldığı galibiyet kadar, sol kolunun içine yaptırdığı dövme de çok konuşuldu. Koluna "I am legend" (Efsaneyim) dövmesi yaptıran Sergen Yalçın, bir kez daha gündemin ilk sırasına oturdu.

HERKES BİZİ KONUŞUYOR

Sergen Yalçın, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından dün sabah Ümraniye'de yapılan antrenmanda oyuncularına bu dövmeyi de içine katarak bir mesaj verdi. 47 yaşındaki teknik adam, "Kayserispor yenilgisi ardından size 'Hiçbir şey bitmedi' demiştim. Son 8 maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Kasımpaşa'ya karşı da yenik duruma düştük ama maçı lehimize çevirmeyi bildik. Şimdi herkes bizi konuşuyor. Bakın kolumdaki dövmeye! Size diyorum ki, gelin hep birlikte efsane olalım" diyerek oyuncularını motive etti.

Kasımpaşa ağlarına 3 gol bırakan Beşiktaş,Süper Lig'e verilen pandemiarasının ardından 13 golleAlanyaspor'la beraber en fazlagol atan iki takımdan biri oldu. Kasımpaşagalibiyetinin ardından "İyioyun izletmek istiyoruz ama artıktribünlerde izletecek kimse kalmadığıiçin daha farklı oynayacağız"diyen Sergen'in liginkalan 3 maçında daha fazladefansif bir futbola yönelmesibekleniyor.

12 KARŞILAŞMADA 7 GALİBİYET ALDI

Beşiktaş'ın başında 12'nci maçta 7'nci galibiyetini alan Sergen Yalçın, 1.92'lik puan ortalamasıyla Gaziantep'te yakaladığı 1.69'uk puan ortalamasını geride bıraktı. Beşiktaş, Sergen Yalçın göreve geldikten sonra iç sahada ilk kez üst üste iki Süper Lig maçı kazandı. Ligde ilk golü attığı bütün maçları kazanan tek takım olan Beşiktaş önceki akşam 13'üncü kez kazandı.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki