SERGEN HOCANIN ELİ GÜÇLENDİ!

Siyah-Beyazlılarda, Sergen Yalçın'ın eli güçlendi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ekim 2021, Cuma

İLK HEDEF SİVASSPOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Demir Grup Sivasspor maçı öncesi Alex Texeira, Vida ve Necip’in dünkü idmanda yer almasıyla az da olsa nefes aldı. Tecrübeli teknik adamın karşılaşmanın gidişatına göre bu üç isme şans verebileceği öğrenildi.

Hem Süper Lig hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kritik sınavlara çıkan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın gözü kulağı kulüp doktorlarında.

Takım içinde yaşanan sakatlıklar nedeniyle, Devler Ligi’ndeki Ajax maçında öz kaynak düzenindeki gençleri bile oynatmak zorunda kalan tecrübeli teknik adam, sakat oyunculardan gelecek haberlere göre Demir Grup Sivasspor maçının on birini müsabaka günü netleştirecek. Sakatlıkları devam eden Cyle Larin, Welinton ve Rachid Ghezzal’ın Sivasspor maçında oynamalarının zor olduğu bildirilirken, Alex Texeira ve Domagoj Vida’nın dünkü antremanda yer almaları ise teknik heyeti umutlandırdı. Bu iki oyuncunun yanı sıra Necip Uysal’ın da iyileşmiş olmasını da sevinçle karşılayan teknik heyetin, üç ismi de maç kadrosuna alması bekleniyor.

KARTAL MİLLİ ARAYI BEKLİYOR

Atiba, Pjanic, Montero, Mehmet Topal ve N’Koudou’nun ise milli aradan sonra takıma katılacak olmaları nedeniyle bu oyuncuları gündemine almayan Sergen Yalçın, Necip, Texeira ve Vida’yı maçın kadrosuna alıp, oyunun gidişatına göre oynatıp oynatmayacağını belirleyeceği öğrenildi. Sakatlıklar nedeniyle ligde umulmadık puanlar kaybederek önemli bir avantajı elinden kaçıran Beşiktaş’ın, milli arayı bir rehabilitasyon dönemi olarak değerlendireceği vurgulandı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki