Sergen Hocanın Favorisi Luuk De Jong!

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:29 Temmuz 2021, Perşembe

Devler Ligi'nde Güçlü Bir Kadro İle Boy Göstermek İsteyen Siyah-Beyazlılarda Gündem Forvet Transferi

Teknik direktör Sergen Yalçınİ kadrosunda Hollandalı forvet Luuk de Jong'u görmek istiyor. Beşiktaş'ın transfer listesinin en sıralarında yer alan Luuk de Jong'un yeni adresinin neresi olacağı Hollanda basını tarafından da yakından takip ediliyor. PSV'nin de oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunurken, kariyerini Sevilla'da sürdüren yıldız forveti isteyen bir diğer kulüp ise Beşiktaş.

Yüksek maliyeti nedeniyle görüşmeler ağır ilerlerken, Hollanda basını bu transfer temaslarıyla ilgili önemli bir haber yaptı.

"Eindhovens Dagblad" adlı haber kuruluşunda PSV'yi takip eden Rik Elfrink Twitter'da şunları yazdı: "Beşiktaş, Luuk de Jong için devrede. Türk şampiyonunun antrenörü ondan etkileniyor. Beşiktaş tarafından kiralama formülü de araştırılıyor ancak bunun işe yarayıp yaramayacağını ve De Jong'un ilgilenip ilgilenmediği şu an için şüpheli. Ağustos ortasına kadar bazı şeyler netleşecektir"

8 MİLYON EURO SAÇMALIK

Öte yandan Luuk De Jong için PSV'nin kulübü Sevilla'ya 8.5 Milyon Euro teklif ettiği iddia edilmişti. Ancak Eindhoven Dagblad gazetesi; "PSV, Luuk de Jong için henüz bir teklifte bulunmadı. Bahsedilen 8 Milyon Euro miktarı tamamen saçmalık" şeklinde bir haber yaptı. Malen'i Dortmund'a 30 Milyon Euro'ya sattığı için PSV'nin 12.5 Milyon Euro'ya sattığı De Jong'u 8.5 Milyon Euro'ya geri alacağı iddia edilmişti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki