SERGEN İMZAYI ATTI!

Sinan VARDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mayıs 2019, Salı

Beşiktaş İçin Geçen Hafta Dramatikti

Derbinin kaybedilmesinin ardından şampiyonluk hatta Şampiyonlar Ligi umutlarının bile azaldığı gerçekti ama dün futbolcuların kazanma isteği Beşiktaşlılara teselli ikramiyesi gibiydi. Siyah-Beyazlı takımda özellikle Ljajic ve Burak Yılmaz müthiş ikili oldular. Hele bu ikiliye zaman zaman Güven de katılınca Beşiktaş hızlı ataklarla her an golü bulabiliyor.

Ah Yönetim Ah! Şu İnadı Bırakıp;

Burak'ı geçen sezon ortasında alsaydınız bugün Beşiktaşlı taraftarlar üst üstte 4. şampiyonluğa koşuyordu.

Tabii orta sahada Atiba-Dorukhan ikilisi de yine kusursuzdular. Buraya kadar her şey iyi ama; gelelim bir de eksik yanlara... Siyah- Beyazlı takımda savunma dengesi bir türlü oturmuyor. Mirin Beşiktaş'ın rakipleri için biçilmiş kaftan. Topu her ayağına aldığında her an rakibe asist yapma özelliğine sahip.

Dün de Mirin'in açıklarını kapatmak için Vida ve Karius yine büyük gayret gösterdi. Sadece Mirin değil, Lens de artık taraftarın sabrını iyice taşırmış durumda. Caner de gelecek sezon olmalı mı, olmamalı? Kocaman soru işareti? Tabii dünkü Quaresma'ya ayrı bir şeyler yazmak gerekir. Dün nefis bir golün yanında ''Al da at" dercesine harika paslar attı.

Beşiktaşlı Taraftarlar Fikret Orman ve Yönetimi Dün Protesto Etti

Toplu aidatları ödeyen, bindirilmiş kıtalarla Beşiktaş'ı daha ne kadar yönetmeye çalışabilirsiniz ki? Fikret Orman şapkasını önüne koyup düşünmeli! Alanyaspor çok iyi bir takım. Dün maçtan sonra alkışı hak ettiler. Beşiktaş'ın yerinde olsam ne yapar, ne eder Efecan'ı transfer ederim. Beşiktaşlı taraftarlar da Sergen Yalçın'a gösterdikleri sevgiyle yeni teknik direktör için kararlarını açık ve net bildirdiler.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki