SERGEN YALÇIN'DAN ÇEBİ'YE 'KONUŞMA BAŞKAN!'

Sergen Hoca, Galatasaray derbisi sonrası Başkan ve yöneticilere patladı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2021, Pazartesi

Başkan Çebi'nin Galatasaray derbisi öncesi yaptığı ''Fatih Terim ve Galatasaraylı futbolcular maç sonrası bizi alkışlayacak'' açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Terim bu açıklama için, ''Beşiktaş şampiyon olsun, kenara çekilip alkışlarız'' diye yanıt vermişti. Galatasaray teknik direktörü, sarı-kırmızılı takımın 3-1 galibiyetiyle biten maçın mücadelenin ardından Çebi'ye yanıt olarak, " Herkes her an her şeyi yapabilir, kaybedebilir. Sonuna kadar vazgeçmeyeceğiz. Herkes önce kendi maçına bakacak. Galatasaray önce kendi maçına bakar, sonra nerede olacağına bakar” yanıtı verdi. 

'TAKIM YIPRANIYOR'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın derbinin ardından Başkan Çebi ve yöneticilere, "Lütfen artık gereksiz açıklamalarla rakiplerimizi motive etmeyin. Takım olarak büyük bir savaşın içindeyiz. Futbolcu kardeşlerimizle birlikte bu savaşı kazanacağız. Beşiktaş taraftarına şampiyonluk sözüm var. Şampiyonluk kupasını kazanalım istediğiniz açıklamayı yaparsınız. Şampiyon olalım, gerekirse kürsüye biz değil siz çıkına ama lütfen bizi rahat bırakın. Beni ve takımı yıpratmayı bırakın. Maçta 3-1 yenik duruma düştüğümüzde benim aleyhime atılan Whatsapp ve sosyal mesajlarını kimin organize ettiğini biliyorum. Sezon sonunda konuşulacak çok şey var" mesajı iletti.  Bu görüşmenin ardından Başkanı Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerin şampiyonluk yarışının bitimine kadar medyaya konuşmama kararı aldığı belirtildi.

Kartalhaber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki