Sergen Yalçın'ın At Yarışı Tutkusu!

Bilal Meşe, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile geçmişte yaşadığı at yarışı anısını kaleme aldı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2020, Pazar

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, futboldaki yeteneklerinin yanı sıra renkli kişiliği ile konuşulmaya devam ediyor.

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Sergen Yalçın ile yaşadığı at yarışı anınısını anlatırken, "Tövbe ettim dedi, kandırdı beni" ifadesini kullandı.
 
Sergen Yalçın'ın at Yarışı Tutkusu

Bilal Meşe, Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın ile geçmişte yaşadığı at yarışı anısını kaleme aldı.

"Tek bir tutkusu vardı, oyun oynamak! Kağıt oyunları ve at yarışı... Hangi yıldı acaba; anımsamıyorum. Ama o günü dün gibi hatırlıyorum. Fulya'da bir çalışma sonrasıydı... Gazeteci arkadaşlarla sohbet ediyorduk. O yıllarda antrenmanlar bize açıktı, neredeyse çalışmaya katılacakmış gibi yakından izliyorduk oyuncuları, teknik-taktik provaları...Ben de Sergen Yalçın'la ayak üstü laflıyordum.. Durup, dururken dönüp bana;-Abi sana bir şey söyleyeyim mi? dedi. -Söyle kardeşim... -Abi... Ben artık at yarışını bıraktım! -Hadi canım! -Tövbe ettim abi! -İnanmam! -Allah Allah! Tövbe ettim diyorum ya abi! -Bak Kepçe; ben bunu yazarım. Yazayım mı, ne diyorsun? -Yaz abi, tabi yaz. Yaz da okusun herkes!"

"MANŞETTEN HABERİ GİRDİK"

"Gazeteye döndüm, geçtim daktilonun başına biraz da süsleyip, Sergen'in konuşmalarını yazdım.O yıllarda Allah rahmet eylesin, görsel yönetmenimiz büyük usta İsmet Tongo ağabeyimizdi. -Bilal, müthiş haber bu! dedi ve 10 sütuna manşetten koydu sayfaya.Ertesi gün gazete çıktığında ne diyeyim çok heyecanlandım, koltuklarım kabarmıştı."

"TÖVBE ETTİM DEDİ, KANDIRDI BENİ"

"Yine Fulya'da bir antrenmandan sonra Sergen'i gördüm. Fulya'da bir stüdyo daire almıştı, evine gidiyordu. Evin hayırlı olsun Kepçe, dedim; bir kahve yaparsın yeni evinde bana. -Tamam abi, ne demek. Hadi gidelim! demez mi? Gittik. İlk göze çarpan dev ekran bir televizyondu. Açıktı ve ekranda atlar koşuyordu... Yani at yarışı kanalı açıktı. -Yahuuu kardeşim, dedim.. Hani bırakmıştın at yarışını? - Ne bırakması abi! Yok Sergen at yarışı oynuyor, yok kumar oynuyor. Çok üstüme geldiler. Ben de sana öyle söyledim, demez mi? -Niye peki? Ben sana yazacağım demedim mi? - Dedin... Ben de peki yaz abi dedim. Zaten yazman için söyledim! -Yani! -Yanisi şu abi; senin yazdıklarına herkes inanıyor! Buna da inandılar. O haber çıktıktan sonra bir rahatladım ki sorma!"

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki