SESSİZ ÇIĞLIK!

Siyah-Beyazlılarda derbideki kötü yönetim sebebiyle sinirler yatışmış değil. Beşiktaşlı futbolcular Aytemiz Alanyaspor maçının başlama düdüğünden sonra bir dakika hareketsiz kalacak...
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2019, Çarşamba

Beşiktaş Yine Büyük Bir Protestoya Hazırlanıyor

Sezonun finali olarak görülen Galatasaray maçında hakem Bülent Yıldırım’ın bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığı ve art niyetli olduğu görüşünde olan Siyah-Beyazlılarda çalınan düdüklere öfke dinmiyor.

Yönetimin, Alanyaspor maçında büyük bir protesto yapılmasının hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynanan derbide Teknik Direktör Şenol Güneş’in kafasına atılan yabancı madde sonrası maç tatil edilmişti. Fenerbahçe’nin hükmen mağlubiyeti beklenirken maçın kaldığı yerden tekrar edilmesine karar verilmesi üzerine siyah-beyazlılar karşılaşmaya çıkmamış ve tarihî bir protestoya imza atmıştı. Önümüzdeki pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor maçında ise sessiz çığlık protestosu planlanıyor.

DÜNYA KONUŞACAK

Galatasaray derbisi sonrası MHK’ya gidip hakemi şikâyet etme konusunda “Neyi değiştirecek ki?” şeklinde bir açıklama yapan Başkan Fikret Orman’ın, ekibiyle yaptığı toplantıda, dünyada bile ses getirecek bir tepkide bulunmak istediği öğrenildi. Uzun süren toplantı sonucunda sessiz protesto fikrinde anlaşıldı. Buna göre pazartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak Alanyaspor karşılaşmasının başlama düdüğüyle birlikte siyah-beyazlı futbolcular hareketsiz kalacak. Böylelikle Bülent Yıldırım’ın derbideki yönetimine bütün Türkiye’nin canlı olarak seyredebileceği şekilde bir tepki gösterilmiş olacak. Vodafone Park’ta son oynanan Ankaragücü karşılaşmasında da çocuk istismarına karşı bir dakikalık protestoda bulunulmuştu.

DEV KOREOGRAFİ GELİYOR

Derbideki hakem yönetimine olan sinirleri geçmeyen siyah-beyazlı taraftarlar da büyük bir hazırlık içinde. Beşiktaşlı futbolcuların bir dakikalık protestosuna, taraftarlar da dev bir koreografi ile destek verecek. Bu koreografi de hakem Bülent Yıldırım’ın da olacağı gelen bilgiler arasında.

KRAL PES ETMİYOR

Beşiktaş’ın yıldızı Burak Yılmaz, Galatasaray maçındaki mağlubiyete rağmen şampiyonluk inancını koruyor. Ligde kalan üç maçı da kazanacaklarını iddia eden golcü oyuncu, “Başakşehir ve Galatasaray puan kaybedecektir. Önümüzde kazanılacak dokuz puan var ve fark sadece dört. Şansımızın az olmadığını düşünüyorum” dedi.

KULÜBEYE MAHKÛM

Transfer olduğundan bu yana sadece üç defa ilk on birde maça başlayan Shinji Kagawa’nın morali oldukça bozuk. Son beş maçın dördünde oyuna sonradan giren Japon yıldızın özellikle Galatasaray derbisinde yedek bekletilmesine çok içerlediği öğrenildi. Siyah-beyazlı formayla 11 maça çıkan Kagawa’nın ligde üç golü ve iki asisti bulunuyor.

KARİYERİNDE 8. DURAK

Ersan Âdem Gülüm, Avustralya 1. Futbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Western United ile anlaştı. Avustralya’da daha önce Hume City ve Adelaide takımlarında görev alan 31 yaşındaki stoper, Manisaspor, Elazığspor, Adanaspor’un ardından Beşiktaş formasını giymiş, Çin ekiplerinden Hebei Fortune’dan geçen ocak ayında ayrılmıştı.

SURAL'A VEFA

Beşiktaş, 29 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Alanyaspor'un Çek futbolcusu Josef Sural'ı unutmadı. Siyah-beyazlılar, pazartesi günü sahasında Alanyaspor ile yapacağı maçta misafir takım taraftarlarının yer alacağı tribünün adını "Josef Sural Misafir Tribünü" olarak değiştirdi.

Türkiye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki