Seyit Ateş ''Mertcan Çam Transferi Net Olarak Açıklanmalı!

BEŞİKTAŞ eski yönetim kurulu üyesi Seyit ATEŞ, Gazeteci Atilla TÜRKER’in daha önce belgeleriyle 875 Bin Dolar karşılığı Beşiktaş'a transfer olduğunu ve ödemeleri peşin yapılan Mertcan ÇAM transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2018, Çarşamba

İşte o açıklamalar;

Mertcan ÇAM Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübüne Takımına transfer oldu. Düşünceleriniz?

Genç oyuncu için, yeni takımı hayırlı olsun. Ancak Beşiktaş’a iyi bir bonservis bedeli ile transfer olan bir oyuncunun, 3.lig takımı ile anlaşması bana ilginç geldi. Başkan Fikret ORMAN ‘Kriterleri’mize uymadığı için transfer etmekten vazgeçtik’’ demişti. Şimdi bu ‘Kriterleri’ daha çok merak ediyorum. 

Beşiktaş Ödediği Parayı Geri Aldı Mı? 

Ödenen bonservis bedeli ile ilgili açıklamalarda bulunan Ateş, şöyle devam etti. 

Atilla TÜRKER, bu oyuncunun Bonservis bedeli olarak Trabzonspor’a 875 Bin Dolar sıralı çeklerle ödeme yaptığını belgeleriyle köşesinde yazdı. Beşiktaş ve yönetim bu parayı Trabzonspor’dan geri aldı mı? Aldıysa, BJK raporlarında veya bir resmi siteden açıklama yapılması gerekir. Netice de Ülkemiz ve Kulübümüz bir krizden geçiyor. 875 Bin Dolar dediğiniz para, bugün için 5 MİLYON TL’nin üzerinde bir rakam ediyor. 

Başkan Fikret ORMAN Atilla TÜRKER’i Mahkemeye Vereceğini Açıklamıştı?

Üzülerek belirtmeliyim ki; Sayın Başkan Beşiktaş’a ve şahsına hakaret eden kimseyi bugüne kadar mahkemeye veremedi. Verdiyse de Kamuoyuna yansımadı. Kendisine ‘Arsen Fikret’ diyerek, hem camiayı hemde Sayın Başkanın şahsını küçük düşürmeye çalışan Mahmut USLU, yine kendisine ‘Sülün Orman’ diyerek hakaret eden Çatı Müteahhiti Gültekin Öbekli bunlardan birkaçı. Takip edebildiğim kadarı ile Fikret Bey, Atilla TÜRKER’i de mahkemeye vermedi.  Aslında bu durum bile gerçeğin ne olduğunu çok net ifade ediyor diye düşünüyorum.

Mertcan ÇAM için Herhangi bir Menajere Ödeme Yapıldı Mı?

Benim dikkat çekmek istediğim bir diğer hususta, Mertcan için herhangi bir menajere ödeme yapılıp yapılmadığı! Bu transferde, net olmayan birçok durum olduğu aşikar. Eğer herhangi bir menajere bir ücret ödendiyse derhal geri alınmalı. Kamuoyu da bu vazgeçilen transferle alakalı akıllarda soru işareti bırakılmadan açıklanmalı’’ 

Duyduk Mu & Medya Kartalı

Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki