Şikayetin Bedeli!

Beşiktaş’ta, Sivasspor karşılaşması öncesi flaş bir gelişme yaşandı.
Haberin yayılanma tarihi:12 Kasım 2018, Pazartesi

Siyah-Beyazlılar’ın yıldız isimlerinden Tolgay Arslan, Sivasspor maçının kadrosuna alınmadı.

Yönetim, yabancı oyuncularla FIFA’lık olmamak için onların ödemelerinin tamamını hesaba yatırdı. Yerli futbolcularla da görüşüldü ve paralarının önümüzdeki ocak ayına kadar ödeneceği belirtildi.

Bir süredir parasını alamayan Tolgay Arslan’a ise söylenen tarihte ödemesi yapılmadı. Bunun üzerine Tolgay, TFF’ye şikayet etti ve dünde Sivasspor karşılaşması öncesi kadro dışı bırakıldı.

Kara Kartal’ın, Avrupa Ligi’nde Genk’le deplasmanda 1-1 berabere kaldığı mücadelede yedek kulübesinde bekleyen ancak bu kez takıma alınmayan Tolgay’ın, yönetimle yaşadığı gerginlikten dolayı kadro dışı kaldığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun bir süredir parasını alamadığı ve bu konuda yaptığı fedakarlık sonucunda yönetimden ödemelerle ilgili söz aldığı öğrenildi.

Hemen Harekete Geçildi

Bu süreçte Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının, FIFA’lık olmama adına yabancı oyuncuların paralarını söz verdiği yatırdığı, yerli oyunculardan da önümüzdeki Ocak ayına kadar süre verdiği bildirildi. Ancak Tolgay’a, söylenen tarihte paranın yatırılmadığı ve bunun üzerine de 27 yaşındaki futbolcunun kulübü TFF’ye şikayet ettiği bilgisine ulaşıldı. Onun bu hamlesi sonrası ise yönetimin, teknik ekiple temasa geçtiği ve Tolgay’ın kadroya alınmadığı belirtildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki