Şimdi Sıra Babel'de!

Siyah-Beyazlılar’ın son 4 maçında suskun kalan Hollandalı futbolcu, teknik ekibin uyarısı sonrasında uçuşa geçti.
Haberin yayılanma tarihi:13 Mayıs 2017, Cumartesi

30 yaşındaki kanat oyuncusu, Bursa maçı öncesinde yapılan takım çalışmalarına birbiri ardına attığı gollerle damga vurarak Yeşil-Beyazlılar’a hazır olduğunu gösterdi.

Beşiktaş’a ara transfer döneminde İspanya La Liga ekibi Deportivo’dan kazandırılan Ryan Babel, Siyah-Beyazlı macerasına muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Spor Toto Süper Lig’de çıktığı 3 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Hollandalı futbolcu, sonrasında 6 haftayı boş geçip 2 Nisan’daki Gençlerbirliği mücadelesinde coşmuştu.

Bu karşılaşmada 3-0’lık galibiyete 1 gol ve 1 asistlik katkı sağlayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu; Trabzonspor, Adanaspor, Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında skor katkısı yapamayarak teknik direktör Şenol Güneş’i üzmüştü. Ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından yıldız futbolcuyla geçen günkü idman öncesinde özel olarak görüşen Güneş’in, oyuncusundan Bursaspor karşılaşmasına daha fazla etkili olmasını istediğini ilettiği bildirildi.

Şut çalışmasının yıldızı

Güneş’in bu uyarısı performansına hemen yansıyan Babel, idmanlarda ortaya koyduğu hırslı görüntüyle dikkat çekti. Özellikle şut çalışmalarında birbiri ardına attığı gollerle kaleyi koruyan Tolga Zengin’e zor anlar yaşatan yıldız futbolcu, duran toplardaki kalitesini konuşturdu. Tecrübeli ismin yükselen form grafiği, takım arkadaşlarını da sevindirdi.

Fanatik

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki