Sol Bek Alarmı!

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Osmanlıspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta sol bek mevkiindeki belirsizlik sürüyor.
Haberin yayılanma tarihi:10 Mayıs 2018, Perşembe

Spor Toto Süper Lig’de pazar günü Osmanlıspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından dün yaptıkları antrenmanla başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda yıldızlar, taktik ve kondisyon çalıştı. İdmana ısınma koşularıyla başlayan oyuncular, sonrasında pas ve şut antrenmanı yaptı. Çalışma, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi. Hazırlıklar, bugün de devam edecek.

Sol bek alarmı!

Öte yandan Kara Kartal’ın yıldız oyuncusu Adriano Correia, hafta başında oynanan Kayserispor mücadelesinde ayağına darbe almış ve 84. dakikada yerini Mustafa Pekmetek’e bırakmıştı. Tedavisine hemen başlanan Brezilyalı futbolcunun, pazar günkü Osmanlıspor mücadelesi öncesinde belirsiz olması, teknik ekibi düşündürüyor.

Sağlık heyetenin, takımın bir diğer sol beki Caner Erkin’in de sakatlığı sebebiyle sezonu kapatması sonrasında natifsiz kalan Adriano’yu hafta sonuna yetiştirmek için çaba sarf ettiği öğrenildi. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki