SORUN ÇOK ÇÖZÜM YOK!

Beşiktaş'ta, işler iyi gitmiyor...
Haberin yayılanma tarihi:29 Eylül 2020, Salı

Resmi maçlara PAOK karşılaşmasıyla başlayan Beşiktaş, 1 aylık süreçte oynadığı 5 resmi mücadelede sadece 1 galibiyet alabildi.

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-1 yenen Siyah Beyazlılar, o maçta taraftarlarını umutlandırsa da daha sonrasında düşüşe geçti ve 3 resmi karşılaşmada galibiyet alamadı. İşte Beşiktaş'ta geçen sezonun bitiminden bu yana yaşananlar ve yapılamayanlar:

Sezon bitiminde Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Elneny ve Ruiz gibi doğrudan onbir oynayan beş oyuncu takımdan ayrıldı.

Welinton ile N'Sakala alınsa da birinci önceliği olan santrfor transferi en sona bırakıldı ve 60 gün bu bölgeye takviye yapılmadı. Aynı 60 gün içinde sağ bek de alınmadı ve PAOK maçında bu mevkide görev yapan Lens'in yaptığı 3 hata ile 3 gol yenilerek, idare etmenin bedeliyle Şampiyonlar Ligi rüyası sona erdi.

Geçen sezonun en belirgin yetersizliklerinden biri olan kanat forvet transferi hiçbir şekilde yapılmadı.

Kronik sakat olduğu açıklanan N'Koudou ile sezona başlandı. Sağ kanat yine Lens ve Boyd'a kalırken, natif olarak genç Atakan ve Töre alındı. Gönderilmek istenmesine rağmen her maçta şans bulan Lens, 105 dakika sahada kaldığı Rio Ave maçındaki yenilginin sorumlusu ilan edilerek kadro dışı bırakıldı.

Yüksek maaşları sebebiyle gönderilmek istenen Vida-Ljajic-Lens üçlüsüyle hiçbir şekilde uzlaşma sağlanamadı. Rio Ave karşılaşmasının sorumlusunun Lens olup kadro dışı bırakıldığı ortamda, genç forvetlerden Umut Nayir de kadro dışı bırakılan bir diğer isim oldu. Öte yandan Konyaspor mağlubiyetinin sorumlusu kabul edilen Vida'nın da kadro dışı bırakılıp bırakılmayacağı merakla bekliyor.

3-1 kazanılan Trabzonspor karşılaşması dahil, 5 resmi maçta da geçen sezonun son bölümündeki oyundan bir hayli uzakta kaldı. Trabzon'daki galibiyet kötü oyunun üstünü örtse de Antalyaspor ve Rio Ave maçlarında yaşanan ve Konya'da doruğa çıkan oyundaki düşüş, fizik kondisyon çalışmalarını sorgulatmaya başladı. 'Rakibi küçümseme ve konsantrasyon eksikliği Siyah-Beyazlılarda belki de en önemli sorunlardan bir tanesi.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki