Soyunma Odasında Omuzlarda!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0’lık galibiyetin rövanşında 2-0 geriye düşen Beşiktaş, Negredo’nun 90+1. dakikadaki golüyle play-off’a kaldı.
Haberin yayılanma tarihi:18 Ağustos 2018, Cumartesi

Karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşanırken Siyah Beyazlı yıldızlar, Negredo’yu omuzlara aldı.

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında İstanbul’da ağırladığı Avusturya ekibi LASK Linz’i 1-0 yenmişti.

Rövanş ise, beklenmedik şekilde sıkıntılı geçti.

Rakibinin gollerine engel olamayan Siyah Beyazlılar, bir anda 2-0 geriye düştü. Play-off’a kalma umutları artık, ‘Sona erecekken’ sahneye Alvaro Negredo çıktı. 72. dakikada Larin’in yerine oyuna giren İspanyol golcü, 90+1. dakikada Pepe’nin pasında topu ağlara gönderdi ve Beşiktaş, play-off turunda Partizan’a rakip oldu.

Sahada büyük sevinç yaşayan Negredo ve arkadaşları, kutlamalara soyunma odasında da devam etti. İspanyol nidası, “Ole” ile omuzlarda odaya giren Negredo, havalara uçuruldu. Tebrikleri kabul eden tecrübeli golcü ise, mutluluktan âdeta kendinden geçti. Alvaro Negredo, arkadaşlarıyla yaptığı
sohbette ise gol sevinci sonrası ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart sebebiyle özür diledi.

Başarılı yıldız, “O an öyle mutlu oldum ki, sarı kartım olduğunu unuttum” dedi. Negredo sözlerine şöyle devam etti: “Attığım gol sonrası sevinçten ne yaptığını dahi hatırlamıyorum. Arkadaşlarım beni anında uyardı, formamı sırtıma geçirdim ama hakem doğal olarak yaptığım hareketin karşılığı olarak sarı karttan kırmızı verdi. Herkesten özür diliyorum. Bu turu, Beşiktaş’ın büyük taraftarına hediye etmek istiyorum.”

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki